24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

IATA: Komisi Éropa Henteu Kabeulit Ku Kanyataan

IATA: Komisi Éropa Henteu Kabeulit Ku Kanyataan
Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA
Ditulis ku Harry Johnson

Komisi Éropa henteu malire naséhat sareng bukti anu ditepikeun ku nagara anggota Uni Éropa sareng industri maskapai.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Komisi Éropa nyandak kaputusan pikeun nyetél ambang panggunaan usum salju dina 50%.
  • Régulator di Inggris, Cina, Amérika Latin sareng Asia-Pasipik parantos nempatkeun ukuran anu langkung fleksibel.
  • Komisi ngagaduhan tujuan kabuka pikeun nganggo pangaturan slot pikeun ngamajukeun pamulihan anu berkelanjutan pikeun maskapai, tapi aranjeunna lasut.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) mérek anu Komisi Éropa (EC) kaputusan pikeun netepkeun ambang panggunaan usum tiris dina 50% salaku "teu aya hubunganana sareng kanyataan," sareng nyatakeun yén EC parantos teu merhatoskeun naséhat sareng bukti anu ditepikeun ku nagara-nagara anggota Uni Éropa sareng industri maskapai, anu ngajantenkeun kasus ieu langkung handap ambahan.

Pengumuman EC hartosna, ti bulan Nopémber dugi ka April, maskapai anu beroperasi di bandara anu diatur slot kedah nganggo sahenteuna satengah tina unggal séri slot anu dicekel. Teu aya panyebaran pikeun nyerahkeun deui slot dina mimiti musim ngamungkinkeun maskapai pikeun nyocogkeun jadwalna pikeun paménta anu réalistis atanapi ngaktipkeun operator anu sanés pikeun ngajalankeun. Salaku tambahan, aturan ngeunaan 'force majeure', anu aturan slot ditunda upami kaayaan anu luar biasa anu patali sareng pandemi COVID anu berlaku, parantos dipareuman pikeun operasi intra-EU.

Hasil tina parobihan ieu nyaéta pikeun ngawatesan kamampuan maskapai pikeun beroperasi kalayan agility anu diperyogikeun pikeun ngaréspon paménta anu teu tiasa diprediksi sareng gancang ngarobah, anu ngakibatkeun penerbangan anu boros sareng teu perlu. Éta ogé bakal ngaleuleuskeun deui stabilitas kauangan industri sareng ngahambat pamulihan jaringan angkutan udara global. 

"Sakali deui Komisi parantos nunjukkeun yén aranjeunna henteu aya hubunganana sareng kanyataan. Industri maskapai masih nyanghareupan krisis anu paling parah dina sajarah na. Komisi ngagaduhan tujuan kabuka pikeun nganggo pangaturan slot pikeun ngamajukeun pamulihan anu berkelanjutan pikeun maskapai, tapi aranjeunna lasut. Sabalikna, aranjeunna nunjukkeun kahinaan pikeun industri, sareng seueur nagara anggota anu sababaraha kali ngadesek solusi anu langkung fleksibel, ku nekad ngudag kabijakan anu bertentangan sareng sadaya bukti anu ditepikeun ka aranjeunna, "saur. Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA.

Argumen Komisi nyaéta yén pamulihan lalu lintas intra-EU usum panas ayeuna menerkeun 50% ambang panggunaan kalayan henteu aya pangirangan. Ieu ngalayang dina nyanghareupan bukti anu signifikan tina pandangan anu teu pasti pikeun paménta lalu lintas usum ieu, disayogikeun ku nagara-nagara anggota konci EU ogé IATA sareng anggotana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment