24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Yunani Breaking News Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Warta Breaking Indonésia wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Panonpoé Tilelep Hawaii Anu Éndah Tapi Sanés Anu Pangsaéna?

Panonpoé Tilelep Hawaii Anu Éndah Tapi Sanés Anu Pangsaéna?
Panonpoé Tilelep Hawaii Anu Éndah Tapi Sanés Anu Pangsaéna?
Ditulis ku Harry Johnson

Panilitianna ningali jumlah tulisan sareng blog anu nyarankeun tempat tujuanana, jumlah tulisan Instagram sareng tingkat polusi anu disababkeun ku cahaya buatan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Panilitian anyar nembongkeun tujuan matahari terbenam anu paling indah di sakumna dunya.
  • Seueur matahari terbenam anu pangsaéna di Amérika Serikat tiasa dipendakan di Hawaii.
  • Tujuan anu langkung nonjol tibatan anu sanésna nyaéta pulau Yunani Santorini.

Kalayan larangan perjalanan lalaunan ngagampangkeun, panilitian anyar ngungkabkeun tujuan surup anu paling saé di dunya sareng Hawaii mangrupikeun lokasi ka-3 anu pangsaéna.

Panilitianna ningali jumlah tulisan sareng blog anu nyarankeun tujuan, jumlah tulisan Instagram sareng tingkat polusi anu disababkeun ku cahaya buatan di unggal daérah pikeun masihan skor surup tina 10.

10 tujuan anu pangsaéna pikeun surup sareng matahari terbit

pangkattujuannagaraJumlah tulisan / blog Panonpoé Tilelep InstagramTulisan Sunrise InstagramTulisan Instagram surup sareng matahari terbitKacaangan (mcd / m2)Skor Panonpoé Tilelep
1SantoriniYunani12105,6922,417108,1090.6278.29
2BaliIndonesia5154,37620,590174,9660.2167.13
3HawaiiAmérika Sarikat5113,66620,869134,5350.1796.62
4Rio de JaneiroBrazil4231,1932,874234,0679.625.70
5Taman Nasional Grand CanyonAmérika Sarikat78,1633,31911,4820.1735.65
6Angkor watKamboja61,96021,94323,9030.2685.49
7Key KulonFlorida643,6102,65746,2672.245.38
8MaladéwaMaladéwa616,0261,19017,2160.9165.27
9HaleakalāAmérika Sarikat410,08633,04943,1350.1755.15
10UluruAustralia416,6769,05625,7320.1724.93

Tujuan anu langkung nonjol tibatan anu sanésna nyaéta pulau Yunani Santorini, anu panginten seueur anu paling indah ti seueur pulau-pulau alit di nagara éta, dipikaterang ku gawir na anu luhur sareng imah-imah bodas di sisi basisir Laut Aegean. 

Santorini disarankeun dina langkung seueur tulisan tibatan tujuan anu sanés anu urang tingali sareng ogé henteu ngalaman polusi cahaya sapertos kota-kota utama, kalayan kacaangan 0.627 mcd / m2.

Tujuan anu pangsaéna pikeun langit surup nyaéta Bali di Indonésia. Bali ngagaduhan seueur pantai di sapanjang basisir kulon sapertos Pantai Jimbaran dimana anjeun tiasa ningali panonpoé turun sareng inuman atanapi nguseup kanggo tuang di salah sahiji bar laut sareng réstoran nalika panonpoe murag di balik laut.

Seueur matahari terbenam anu pangsaéna di Amérika Serikat tiasa dipendakan di Hawaii, kalebet di taman nasional Haleakalā, tapi Aloha Nagara ogé mangrupikeun sababaraha pantai anu pangsaéna di dunya ogé sareng tempat katilu dina panilitian. Pasir bodas anu ngagenclang sapertos di Pulo Kohala sampurna pikeun ningali Samudra Pasipik ngarobah warna cerah warna pink, konéng, sareng jeruk.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment