24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaica Breaking News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

50,000 Pagawé Pariwisata Jamaika Balik deui kana Pakasaban dina 6 Bulan Kapengker

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (kénca ka-2) sampel alpuket rasa alpukat ti Kande's Delights salaku CEO perusahaan, Kevin Dean (katuhu), katingali. Bagikeun dina waktos ayeuna nyaéta Sekretaris Tetep Kamentrian, Jennifer Griffith (kénca) sareng Richard Pandohie, Pupuhu Kelompok Kerja Téknis Manufaktur, Dewan Patalina Pariwisata. Kasempetan éta mangrupikeun tur paméran di Pementasan ka-7 Natal di Juli anu diayakeun kamari (22 Juli) di Hotel Jamaica Pegasus, New Kingston.

Industri pariwisata Jamaika parantos ngahijikeun deui langkung ti 50,000 pagawé dina 6 bulan terakhir, nunjukkeun kapasitasna pikeun katahanan sareng kamampuan na bouncing deui tina krisis.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dina acara perdagangan Natal kamari di Juli, Menteri Pariwisata ngumumkeun warta ngeunaan langkung seueur damel di nagara éta.
  2. Anjeunna ogé nyatet yén caket 700,000 pengunjung lirén dina 7 bulan ka pengker.
  3. Pariwisata Jamaika ngaluarkeun éta bakal ngahontal 1 juta pengunjung sareng panumpang dina akhir Agustus.

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, ngembarkeun pengumuman kamari (22 Juli) dina pementasan ka-7 tina acara dagang "Natal dina Juli" di Hotel Jamaica Pegasus, New Kingston. Prakarsa taunan nyorong mésér produk lokal anu otentik ku pamangku kapentingan dina sektor pariwisata sareng perusahaan Jamaika milarian hadiah kanggo klien sareng staf.

"Ogé, dina 7 bulan terakhir, kami ngiringan ampir 700,000 pengunjung (perhentian) sareng, dina akhir Agustus, kami diproyeksikeun ngahontal sajuta pangunjung sareng panumpang anu datang Jamaica, anu bakal mawa tempat di daérah US $ 1.5 milyar kana ékonomi lokal. Teu aya industri sanés anu tiasa ngalakukeun éta dina tujuh bulan; industri pariwisata parantos ngagaduhan, "saur Menteri Bartlett ka pemirsa diplomat, pamangku kapentingan pariwisata sareng wawakil ti perusahaan Jamaica.

Ngabahas kapasitas gedong pikeun pemasok lokal, Menteri Bartlett nyarios: "Nalika urang pulih, urang kedah hirup babarengan sareng pulih langkung kuat. Urang kedah ngarobih seueur karugian anu urang gaduh sateuacan pandemi sabab sateuacan pandemi kami ngalaman kaayaan kabocoran dolar AS tina industri sakitar 60 sén. Kami parantos dugi kana tingkat ingetan 40 sén. " 

Menteri pariwisata nyarios Jamaika kedah ngalih saluareun 40 sén kana tingkat ingetan 50 sén, nyatet yén "pandemi parantos masihan kasempetan ieu kusabab urang mimitian ti taneuh nol janten urang tiasa pulih sasarengan."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment