24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Rupa-rupa Berita

Cuplikan Seychelles anu ngagemeskeun pikeun mamingan anu nganjang ti Rumania

Wisatawan ti Rumania bakal tiasa ngrasakeun kahaneutan Seychelles sareng kaéndahan anu teu aya tandinganna ti kajauhan nalika rekaman anu mancur tina tujuanna ngagungkeun layar tipi na dina Oktober.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles bakal diémbarkeun dina acara populér dina Romanian PROTV La Măruță.
  2. Popularitas acara dipiharep tiasa ningkatkeun pisibilitas sareng profil Seychelles.
  3. Pemirsa bakal ngagaduhan pandangan kana masakan Creole anu lezat ngalangkungan bursa masak anu ngahibur antara kang Oki lokal Marcus Freminot sareng presenter acara.

Hiji awak ti PROTV urang Rumania aya di Seychelles nembé, nyetak sorotan tina tujuan - ti pantai sareng kagiatan outdoor dugi ka pilihan budaya sareng hiburan - anu bakal dipidangkeun dina acara populér anu disebut La Măruță.

Acara éta, disiarkeun ku PROTV, dipidangkeun ku Cătălin Maruță anu ti kulawarga bintang TV anu kawéntar sareng dipikacinta ti Romania. Popularitas acara dipiharep tiasa ningkatkeun pisibilitas sareng profil Seychelles di pasar éta nalika usum salju asup sareng sadayana ngimpi kabur sampurna di tempat anu haneut sareng ngondang salaku kapuloan Samudra Hindia anu leutik.

Pamirsa bakal ngagaduhan pandangan kana masakan Creole anu lezat ngalangkungan bursa masak anu ngahibur antara koki lokal Marcus Freminot sareng presenter acara, Andreea Dociu, dimana aranjeunna nyiapkeun piring tradisional ti nagara masing-masing.

Kang Oki Freminot nampilkeun lauk anu digoréng ku cai saos Creole, sareng kari hayam sareng hurang mangga salaku iringan nalika presenter Dociu ngagaduhan hidangan utama anu gurih sareng beunghar anu didamel ku polenta (kembang jagong), kéju parmesan, daging sareng endog.

Dipilih khusus, piring bakal ngaganggu kuncup rasa para pengembara, narik aranjeunna angkat ka Seychelles pikeun ngaraoskeun rasa anu luar biasa sareng kuat dina tujuan.

Awak ogé ngamimitian tur di Mahé, syuting pangalaman lokal unik anu sering ditingali ku turis. Aranjeunna nganjang ka Trois Frères Distillery di La Plaine Ste André pikeun diajar sajarah anu pikaresepeun di tukangeun Takamaka Rum anu didamel sacara lokal sareng nikmati rasa ngeunah anu raoseun.

teu liburan ka Seychelles kumplit tanpa 'pulau hopping' sareng PROTV bakal nyandak pangalaman pemirsa aranjeunna ngeunaan perjalanan ka Praslin ku hawa sareng perjalanan laut ka pulau La Digue caket dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment