24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Amérika Afrika Wétan Ngadopsi Rencana Pamulihan Pariwisata COVID-19 Daérah

Amérika Afrika Wétan Ngadopsi Rencana Pamulihan Pariwisata COVID-19 Daérah
Amérika Afrika Wétan Ngadopsi Rencana Pamulihan Pariwisata COVID-19 Daérah

Menteri régional Afrika Wétan parantos patepung ampir dina pimpinan Menteri Kenyan pikeun Pariwisata sareng Margasatwa, Najib Balala sareng sadayana sapuk pikeun nyandak tindakan pamulihan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Menteri-menteri satuju pikeun ngadopsi pendekatan koléktif sareng terkoordinasi anu nargétkeun pamulihan pariwisata 
  • Rencana nyauran nyiptakeun bungkus rangsangan anu ditujukeun pikeun ngahurungkeun deui séktor.
  • Rencana nyauran pikeun ngadukung investasi pariwisata di daérah kaasup perusahaan leutik sareng mikro.

Nyetél pikeun pulih tina COVID-19 pangaruh pandemi kana pariwisata sareng konservasi satwa, éta Nagara régional Afrika Wétan parantos ngararancang sareng ngadopsi Rencana Pamulihan Pariwisata COVID-19 Daérah anu ngusahakeun ngahirupkeun sektor perjalanan sareng pariwisata parah katarajang pandemi global.

Menteri régional Afrika Wétan parantos patepung ampir dina pimpinan Menteri Kenyan pikeun Pariwisata sareng Margasatwa, Najib Balala sareng sadayana sapuk pikeun nyandak tindakan pamulihan.

Diantara tindakan sapertos kitu nyaéta nyiptakeun bungkus rangsangan anu ditujukeun pikeun ngahurungkeun deui sektor perjalanan sareng pariwisata sareng ngadukung investasi pariwisata di daérah éta, kalebet perusahaan alit sareng mikro.

Menteri-menteri ogé satuju pikeun ngadopsi pendekatan koléktif sareng terkoordinasi nargétkeun pamulihan pariwisata anu ngalibatkeun intervensi anu ditujukeun pikeun nguatkeun tindakan anu dikembangkeun sareng dilaksanakeun di tingkat nasional.

Aranjeunna salajengna nimbangkeun sareng nyatujuan draf pedoman régional pikeun neraskeun deui jasa di sektor pariwisata sareng pendirian silaturahmi.

Nalika nyatujuan padoman, menteri-menteri satuju yén aya kabutuhan EAC padoman anu harmonis pikeun neraskeun deui jasa pariwisata sareng silaturahmi di daérah éta.

Menteri nyatakeun yén pedoman régional bakal ngabantosan mastikeun koherensi dina neraskeun jasa pariwisata sareng ngabantosan ngawangun kapercayaan sareng kayakinan sareng wisatawan internasional anu nganjang ka daérah éta.

Diantara arahan strategis sareng tindakan stratégi anu cocog dina strategi pemasaran pariwisata Komunitas Wétan nyaéta ngembangkeun produk pariwisata tujuan tujuan régional sareng internasional.

Pitunjuk anu sanés mangrupikeun pamasaran Afrika Wétan salaku tujuan wisata régional anu terkemuka di Afrika, mérek Afrika Wétan salaku tujuan pariwisata anu terkemuka, sareng nguatkeun kabijakan pamasaran sareng kerangka lembaga sareng ningkatkeun pamasaran pariwisata régional sareng pembiayaan promosi régional Afrika Wétan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment