24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Mecahkeun Czechia Perancis Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Rusia Neruskeun Penerbangan ka Perancis sareng Républik Céko

Rusia Neruskeun Penerbangan ka Perancis sareng Républik Céko
Rusia Neruskeun Penerbangan ka Perancis sareng Républik Céko
Ditulis ku Harry Johnson

Kaputusan pikeun neraskeun penerbangan sareng nagara-nagara ieu sigana ngan ukur formalitas, kusabab henteu aya maskapai anu ngumumkeun rencana pikeun neraskeun penerbangan langsung anu dijadwalkeun antara Féderasi Rusia, Perancis sareng Céko.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Layanan udara Rusia ti Moskow sareng St. Petersburg ka Paris sareng Nice.
  • Rusia ngahirupkeun deui penerbangan Moscow ka Prague.
  • Dugi ka ayeuna, Rusia ngaluncurkeun deui jasa udara sareng 48 nagara.

Rusia ngumumkeun resép resmi penerbangan sareng Perancis sareng Républik Céko dimimitian dinten Sabtu, 24 Juli.

Maskapai Perancis sareng Rusia, sapertos Air France, Aeroflot sareng anu sanésna, bakal tiasa ngaoperasikeun opat hiber saminggu antara Moskow sareng Paris sareng Moskow sareng Nice. Bakal aya dua hiber saminggu antara St. Petersburg sareng kota-kota Perancis ieu.

Operator Céko sareng Rusia, sapertos Czech Airlines jeung Aeroflot ogé bakal tiasa neraskeun deui operasi penerbangan antara Moskow, Rusia sareng Prague, Céko.

Nanging, dina waktos ayeuna, kaputusan pikeun neraskeun penerbangan sareng nagara-nagara ieu katingalina ngan ukur formalitas, sabab henteu maskapai ngumumkeun rencana pikeun ngahanca penerbangan langsung anu dijadwalkeun antara Féderasi Rusia, Perancis sareng Céko.

Pejabat Rusia ogé ngumumkeun kaputusan pikeun dilegakeun program penerbangan biasa ka Austria, Yunani, Bélgia, Hungaria, Bulgaria, Kroasia, Étiopia sareng Libanon ti 24 Juli.

Dugi ka ayeuna, Féderasi Rusia neraskeun deui patalimarga udara sareng 48 nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment