Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

13 Proyék pikeun 13 Kacamatan Ngahémat Pariwisata Himalaya

Taman Tulip di Uttarakhand

Nagara bukit Uttarakhand, nagara bagian di beulah kalér India meuntas ku Himalaya, ngarencanakeun ngembangkeun 13 proyek wisata di 13 kabupaten na.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tujuan tina proyék nyaéta mindahkeun pariwisata tina pitfalls négatip kusabab COVID-19 kana aliran anu langkung lega sareng langkung positip pangunjung.
  2. Pendanaan pikeun proyék-proyék ieu dipilarian ku pamaréntah ogé instansi pangwangunan swasta.
  3. Sakumaha kajadian di sakumna dunya, pariwisata ayeuna milari ngahindaran rame sareng nyayogikeun pilihan wisata anu séhat.

13 distrik Uttarakhand nyaéta Almora, Bageshwar, Chamoli, Champawat, Dehradun, Haridwar, Nainital, Pauri, Pithoragarh, Rudraprayag, Tehri, Udham Singh Ngar, sareng Uttarkashi. Kebon tulip di distrik Chamoli sareng Taman Astro mangrupikeun sababaraha proyék anu dituju.

Dina jaman ayeuna di India, sakumaha anu kajantenan di tempat sanésna, pokusna nyaéta dina ningali pariwisata tina sudut pandang anu séhat sareng ngahindaran pitfalls jaman baheula kusabab COVID-19 sareng sadaya ramuan sareng dampak na. Uttarakhand mangrupikeun salah sahiji nagara bagian anu pang anyarna pikeun ningali pariwisata tina sudut makro-holistik sahingga pangaruh pariwisata tetep positip.

Tujuanana nya éta nyebarkeun proyék-proyék ka daérah anu béda-béda sahingga overcapacity wisata tiasa diséépkeun. Ngalakukeun wasiat kedah ngabantosan ngaleungitkeun konsentrasi wisatawan tina tujuan anu tos aya, numutkeun pejabat senior pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment

1 Comment

  • Kami henteu nyatujuan sadaya koméntar. Koméntar anjeun ngamajukeun judi online sareng henteu aya hubunganana sareng carita.
    hatur nuhun