24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Pésta Film Internasional Zanzibar kana Pariwisata Boost Island

Présidén Zanzibar dina Festival Film Internasional

Présidén Zanzibar Hussein Ali Mwinyi ngadukung panitia Festival Film Internasional Internasional Zanzibar (ZIFF) sareng nyarios yén acara éta bakal ngalaan sareng ngembangkeun wisata sareng warisan pulau.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. ZIFF mangrupikeun salah sahiji festival pilem perdana di Afrika, nyirian salaku acara penting.
  2. Présidén Mwinyi nyarios yén di Zanzibar State House yén festival éta bakal ngabantosan ngembangkeun sareng Ngaiklankeun wisata Zanzibar.
  3. Mwinyi negeskeun yén pamaréntah bakal neraskeun damel babarengan sareng ZIFF pikeun mastikeun yén bakal terus ngahontal langkung seueur prestasi.

Festival Film Internasional Zanzibar diawalan 24 taun ka pengker kalayan hasil anu hébat dina Zanzibar. Acara taun ayeuna bakal kajantenan ti 21 dugi ka 25 Juli di Stone Town, tempat wisata panas terkenal Zanzibar sareng situs warisan wisata.

Panitia ZIFF taun ayeuna parantos narik langkung 240 pilem ti 25 nagara. Tanzania gaduh 13 pilem sedengkeun Kénya gaduh 9, Uganda 5, sareng Afrika Kidul 5.

Aya 67 pilem anu kapilih pikeun pamariksaan taun ayeuna, kalayan 10 pilem pitunjuk, 5 film dokumenter fitur, sareng 40 pilem pondok sareng animasi dina persaingan, saur Sutradara ZIFF Professor Martin Muhando.

"Taun ayeuna, urang nampi langkung ti 240 film dina total. Kami nampi pilem ti 25 nagara kaasup pikeun anu munggaran pilem ti Éstonia, "tambahna.

Festival tujuanna pikeun ningkatkeun kasadaran sareng ngamajukeun bioskop internasional salaku seni, hiburan, sareng salaku industri, ngamajukeun dialog, HAM, sareng kabébasan.

Ngalangkungan program-programna, festival ngahontal rupa-rupa pamirsa, anu janten ZIFF béda.

Prof. Muhando nyatakeun yén festival ieu méré sumbangan anu gedé pikeun pamahaman anu hadé ngeunaan bioskop ngalangkungan forum publik, pamrograman masarakat, sareng platform musik sareng seni.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment