24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Karibia pendidikan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Inféksi COVID ayeuna di Pantai Liburan Tujuan

Iinditan nalika COVID-19 hartosna anjeun kedah siap pikeun kejutan sareng parobihan gancang. Dumasar angka ayeuna tingkat inféksi di
tujuan pantai ngahontal ti ampir 12,000 dugi ka nol dumasar kana tingkat inféksi ayeuna dina tujuan dina hubungan ka 1 juta warga.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sababaraha tujuan pantai di dunya dibuka deui pikeun perjalanan sareng pariwisata, sababaraha ngan ukur pikeun wisatawan anu divaksinasi.
  2. Seueur wisatawan anu milarian bersantai di sababaraha pantai anu terkenal di dunya, tapi hoyong tetep aman sareng séhat.
  3. Tanpa ningali larangan perjalanan sareng dumasar kana data ti Worldometers, eTurboNews ngagabungkeun daptar. Éta masihan sababaraha input dina status COVID-19 ayeuna

Hésé pikeun milarian angka anu leres. Nagara leutik tangtosna gaduh angka anu langkung handap dibandingkeun sareng nagara ageung.

Dina babandingan ieu, eTurboNews ngandelkeun caseload ayeuna salami 7 dinten terakhir COVID-19 patalina sareng 1 juta penduduk. Nagara anu kurang ti 1 juta jalma diitung dina proporsi kalayan asumsi aya sajuta jalma.

Dumasar kana jumlah ieu Kapuloan Virgin Inggris kalayan 11,989 kasus COVID-19 ayeuna aktip dina 7 dinten terakhir, sigana mangrupikeun tujuan pantai sareng tantangan anu hébat, sedengkeun Oman anu teu aya kasus tiasa janten tempat anu paling aman dimana waé anu tiasa bersantai di dunya.

Teu aya nomer sihir, sareng faktor sanésna ogé berperan, tapi tujuan anu kirang tina 1000 inféksi per juta bakal muka pilihan pantai anu saé pikeun anu tiasa ngumbara aman.

Karibia contona nyaéta daérah anu teu aya pulau anu sami sareng anu sanésna. Kapuloan Virgin Britania ngagaduhan jumlah pangluhurna ampir 12,000 inféksi per juta, dibandingkeun sareng Grenada anu gaduh nomer panghandapna di Karibia kalayan ngan ukur 27. Tujuan pantai pangageungna kaasup Bahama, Jamaika, St. Lusia, atanapi Républik Dominika aya dina kelompok nagara anu tiasa ditingali résiko rendah.

Pantai Oman, COVID panghandapna tina tujuan pantai: ZERO

Di Seychelles, jumlah inféksi anyar turun 8% minggu kamari, tapi ku 555 kasus aktif di nagara 98,000+ jalma, tingkat na tiasa ditingali saluhur na. Siprus, Martinique, Cuba, atanapi Spanyol aya dina kaayaan anu sami.

Jumlah kasus COVID aktif per juta di tujuan liburan pantai

ti luhur ka panghandapna:

  • Kapuloan Virgin Inggris: 11,989
  • Fiji: 6,689
  • Martinique: 5,977
  • Siprus: 5,468
  • Seychelles: 5,182
  • Kuba: 4,285
  • Spanyol: 3,414
  • Curacao: 3,143
  • Walanda: 2,940
  • Malta: 2,859
  • Malaysia: 2,760
  • Monako: 2,504
  • Portugal: 2,264
  • Tunisia: 1,936
  • Perancis: 1,888
  • Yunani: 1,795
  • Maladéwa: 1,473
  • Kosta Rika: 1,466
  • Réuniun: 1,463
  • Afrika Kidul: 1,401
  • Thailand: 1,286
  • Aruba: 1,221
  • Saint Martin: 1,219
  • Indonésia: 1,067
  • UEA: 1,064
  • AS: 1,036
  • Trinidad sareng Tobago: 1,033
  • Guadeloupe: 1,015
  • Sint Martin: 991
  • Bahama: 949
  • Israél: 904
  • Bélgia: 863
  • Turki: 766
  • Polinésia Perancis: 708
  • Monténégro: 699
  • Méksiko: 645
  • Mauritius: 603
  • Libanon: 584
  • Bélis: 577
  • Sri Lanka: 527
  • Maroko: 526
  • Cabo Verde: 482
  • Italia: 469
  • Vietnam: 438
  • Kapuloan Turks & Kaikos: 407
  • Pilipina: 368
  • Sénégal: 360
  • Bahrain: 350
  • Mozambik: 330
  • Yordania: 327
  • Qatar: 325
  • Peru: 322
  • Barbados: 306
  • Jamaika: 263
  • Saint Kitts & Nevis: 261
  • Saint Lusia: 249
  • Kroasia: 247
  • Arab Saudi: 238
  • Républik Dominika: 230
  • Aljazair: 194
  • India: 191
  • Singapura: 182
  • Sérbia: 166
  • Bermuda: 129
  • Jérman: 126
  • Antigua & Barbudda: 121
  • St.Vincent & Grenadines: 99
  • Kanada: 81
  • Kénya: 78
  • Anguilla: 66
  • Albania: 65
  • Sao Tome sareng Principe: 63
  • Dominika: 42
  • Australia: 38
  • Papua Nugini: 33
  • Romania: 31
  • Grénada: 27
  • Basisir Gading: 16
  • Selandia Anyar: 10
  • Nigeria: 7
  • Sierra Leone: 6
  • Mesir: 3
  • Madagaskar: 2
  • Cina: 0.2
  • Oman: 0
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment