24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Cina Ngabobol Warta wartos Parks tema piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Topan In-Fa nyabak wilayah Shanghai di Cina

Puluhan kapal parantos dievakuasi ti palabuan anu sibuk di kiduleun Shanghai.
Topan In-Fa dijalankeun. Hujan hujan ageung miceun hujan sataun sa ukur tilu dinten minggu kamari di propinsi tengah Henan, maehan sahenteuna 58 urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Bandara-bandara Shanghai Pudong sareng Shanghai Hongqiao ngabolaykeun ratusan penerbangan kusabab ngadeukeutan taifun In-Fa. Langkung penerbangan diperkirakeun dibolaykeun dina Senén.
  2. Shanghai nutup taman sareng kabupatén Bund sisi walungan, daérah wisata anu populér. Disneyland ogé ditutup.
  3. Topan In-Fa diarepkeun badé ka arah Jepang sareng tiasa mangaruhan kana Olimpiade anu lumangsung.

Dinten Minggu tabuh 12.30 WIB Topan In-Fa dugi ka daratan Putuo, Zhoushan, di Propinsi Zhejiang Cina Wétan ngempelkeun angin dugi ka 38 méter per detik di pusat, numutkeun monitoring ku Pusat Météorologi Nasional.

Sakitar 200 peringatan bencana meteorologi parantos dikaluarkeun di propinsi Cina Wétan Shanghai sareng Zhejiang sareng Jiangsu ti dinten Minggu énjing. 132 tina peringatan ieu parantos dikaluarkeun dugi ka 8 enjing di Zhejiang nyalira anu tiasa nyerang masalah topan. 

Samentara éta, Pusat Peramalan Lingkungan Kelautan Nasional parantos ngadukung peringatan beureum na pikeun pasang badai sareng ombak di Shanghai dina dinten Minggu énjing, sareng peringatan beureum pikeun pasang badai di daérah Hangzhou Bay di Zhejiang.

Curah hujan diukur ku 150 milimeter dugi ka 200 milimeter kalayan sababaraha daérah ngahontal 250 milimeter dugi ka 350 milimeter. Hujan maksimum sajam diperkirakeun ngahontal 40 milimeter dugi ka 60 milimeter kalayan sababaraha daérah ngahontal 80 milimeter.

Ti kamari, Sabtu dugi Kemis salajengna, ruas karéta anu diperkirakeun kapangaruhan ku Topan In-Fa di daérah Delta Sungai Yangtze parantos ditunda pikeun mastikeun kasalametan panumpang, dilaporkeun Xinhua.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment