24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Ceramah artos: London Heathrow hoyong Panumpang divaksinasi ngumbara deui

Heathrow London

FRAPORT ngoperasikeun Bandara Frankfurt, Amsterdam Schiphol lalaunan néwak, tapi London Heathrow tetep turun. Manajemén Heathrow nungtut pikeun muka luang sareng perjalanan bisnis ka Inggris pikeun panumpang divaksinasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Bandara London Heathrow hoyong panumpang divaksinasi ngapung deui ngalangkungan bandara hub London ieu
  2. Pembiayaan Heathrow tetep tahan banting, sanaos kaleungitan karugian - Karugian kumulatif ti COVID-19 parantos tumuh janten 2.9 milyar. 
  3. Heathrow London nanem modal dina téknologi aman COVID-19 anu pang anyarna sareng prosés pikeun ngahontal peunteun Skytrax 4 *, anu paling kahontal ku bandara Inggris.

Pejabat Bandara London nunjukkeun yén bandara tetep mandat nutupan pameunteu tapi saurna Inggris kaleungitan panghasilan pariwisata sareng perdagangan sareng mitra ékonomi konci sapertos Uni Éropa sareng Amérika Serikat kusabab Menteri-menteri terus ngawatesan perjalanan pikeun panumpang anu divaksinasi pinuh di luar Inggris. Rute padagangan antara UÉ sareng Amérika Serikat parantos pulih ampir 50% tingkat pra-pandemi bari Inggris tetep 92% turun.

Permintaan panumpang ningkat tina kaayaan terendah bersejarah, tapi larangan perjalanan tetep janten halangan - Kirang langkung ti 4 juta jalma ngumbara ngalangkungan Heathrow dina genep sasih mimiti 2021, tingkat anu bakal nyandak waktos 18 dinten dugi ka taun 2019. Parobihan anu anyar pikeun sistem lampu patalimarga Pamaréntah anu ngadorong, tapi syarat uji anu mahal sareng larangan perjalanan anu nahan deui pamulihan ékonomi Inggris sareng tiasa ningali Heathrow ngabagéakeun pangsaeutikna panumpang dina 2021 tibatan di 2020.

Heathrow London

Inggris ragrag jauh sabab pesaing Éropa néwak kaunggulan ékonomi - Volume kargo di Heathrow, palabuhan pangageungna di Inggris, tetep 18% turun dina tingkat pra-pandemi, sedengkeun Frankfurt sareng Schiphol naék ku 9%.

Dukungan finansial kedah ditetepkeun salami larangan tetep dina perjalanan - Perjalanan ayeuna mangrupikeun hiji-hijina sektor anu masih kénéh nyanghareupan larangan, sareng salami éta, Menteri kedah nyayogikeun dukungan kauangan kalebet penyuluhan skéma bulu sareng ongkos usaha. Heathrow mayar ampir £ 120 juta sataun dina harga, sanaos kaleungitan; pamaréntah ngarobih kabijakan pikeun nyegah urang nampi pangmayaran anu langkung ageung sareng kami nangtang ieu di Pengadilan Tinggi. 

Pamaréntah Inggris nunjukkeun kapamimpinan global kalayan dekarbonisasi transportasi rencana - Kami ngabagéakeun stratégi penerbangan jet pamaréntah pamaréntah Inggris, anu nunjukkeun yén kamekaran penerbangan cocog sareng ngahontal émisi enol bersih dina taun 2050. Kami ogé ngabagéakeun mandat anu diusulkeun pikeun paningkatan ningkatkeun Sustainable Aviation Fuel (SAF); babarengan sareng mékanisme stabilitas harga SAF, ieu tiasa ngarangsang paningkatan masif dina produksi SAF, nyiptakeun padamelan di panjuru Inggris. 

Maskapai Heathrow ngiringan ngamajukeun penerbangan - Maskapai Heathrow parantos komitmen pikeun ngagunakeun tingkat SAF anu langkung luhur dina 2030 tibatan dina panitia ngeunaan kasus anu paling optimis dina Panitia. Kami nembé nampi kiriman munggaran kami SAF, mangrupikeun bukti penting pikeun campuran SAF sareng minyak tanah di bandara hub global utama. 

CEO Heathrow John Holland-Kaye nyarios: 

"Inggris muncul tina épék parah tina pandemi kaséhatan tapi murag di balik saingan EU-na dina perdagangan internasional ku lambat ngaleungitkeun larangan. Ngaganti tés PCR ku tés aliran gurat sareng muka nepi ka EU sareng Amérika Serikat anu divaksinasi di akhir Juli bakal ngamimitian ngahanca ékonomi ékonomi Inggris. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment