24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Wisata Petualangan Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab olahraga piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Ngamajukeun konci petualangan pikeun dibuka deui wates Amérika Serikat sareng Kanada

Ngamajukeun konci petualangan pikeun dibuka deui wates Amérika Serikat sareng Kanada
Ngamajukeun konci petualangan pikeun dibuka deui wates Amérika Serikat sareng Kanada
Ditulis ku Harry Johnson

Kanada ngagaduhan seueur pangalaman pariwisata ngalangkungan bentang alam sareng urban na anu beragam.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Turis AS katelah sababaraha paling aktif di dunya.
  • Dina 2020, masalah ngeunaan kabugaran fisik sareng kaséhatan ningkat di Amérika Serikat.
  • Pariwisata petualangan tiasa dikategorikeun salaku pangalaman 'lemes' atanapi 'sesah' gumantung kana tingkat résiko anu aya dina unggal kagiatan.

nu Pamaréntah Kanada nembe ngumumkeun yén perbatasan na bakal dibuka deui pikeun wisatawan AS ti 9 Agustus 2021. Perbatasan Kanada parantos ditutup ti saprak Maret 2020; ku alatan éta, langkah ieu nandaan titik penting dina pamulihan pariwisata pikeun tujuan sareng salah sahiji cara pikeun Kanada kéngingkeun deui pengeluaran AS dina taun 2020 nyaéta ku ngamajukeun pangalaman petualangan.

AS mangrupikeun pasar sumber utami pikeun Kanada. Pra-pandemi, Kanada nampi 15.1 juta wisatawan AS di 2019, anu nyatakeun 68% tina total kadatangan internasionalna. Taun kamari ningali kadatangan ti turunna AS ku 86.1% taun ka taun (YoY), nunjukkeun pentingna dibuka deui wates.

Turis AS katelah sababaraha paling aktif di dunya. Petualangan / olahraga mangrupikeun jinis liburan pang populerna katilu pikeun réspondén AS dina survey industri anyar. Ieu nunjukkeun yén jenis perjalanan ieu parantos populér di kalangan wisatawan AS sateuacan pandemi COVID-19.

Dina 2020, masalah ngeunaan kabugaran fisik sareng kaséhatan ningkat di Amérika Serikat. Survei pangénggalna mendakan yén 55% réspondén Amérika Serikat 'parah' atanapi 'lumayan' prihatin ngeunaan kasihatan diri. Kusabab sifat sumebarna COVID-19 di antara jalma-jalma anu teu aktip, ieu sigana nambahan masalah anu aya hubunganana sareng kaséhatan sadayana, ngadorong konsumén AS janten langkung aktip.

Pariwisata petualangan tiasa dikategorikeun salaku pangalaman 'lemes' atanapi 'sesah' gumantung kana tingkat résiko anu aya dina unggal kagiatan. Kegiatan lemes tiasa ngalibetkeun pangalaman sapertos leumpang, nonton manuk sareng mancing. Di sisi anu sanésna, kagiatan anu sesah tiasa kalebet dina ski, arung jeram cai bodas sareng bungee jumping. Pasar target anu langkung lami, kagiatan dumasar-résiko kirang anu biasana bakal dipikahoyong. Kusabab kitu, ieu nunjukkeun yén wisata petualangan tiasa pikaresepeun pikeun sadaya kelompok umur.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment