24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rwanda Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Turki Breaking News Rupa-rupa Berita

Turki moal maksa larangan pikeun wisatawan Rusia

Turki moal nimpakeun larangan pikeun wisatawan Rusia anu disauran ku Asosiasi Panyakit Berjangkit Turki
Turki moal nimpakeun larangan pikeun wisatawan Rusia anu disauran ku Asosiasi Panyakit Berjangkit Turki
Ditulis ku Harry Johnson

Otoritas Turki henteu ngarencanakeun pikeun ngenalkeun atanapi ngégél norma saniter pikeun wisatawan Rusia anu ngumbara ka républik nalika liburan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Penyakit inféksi Turki nyungkeun larangan pikeun datang ti Rusia.
  • Turki henteu ngarencanakeun pikeun ngégatkeun larangan perjalanan.
  • Turki ngenalkeun "sertifikasi pariwisata Aman".

Salami sabtu minggu, Mehmet Ceyhan, pupuhu Asosiasi Panyakit Inféksi Turki, nyauran "tindakan anu kedah diperhatoskeun ngeunaan wisatawan Rusia" anu sumping ka Turki dina pakansi, "upami henteu, moal mungkin pikeun ngeureunkeun tumuhna morbiditas."

Nanging, Ceyhan henteu netepkeun persis kumaha ieu kedah dilakukeun sareng naha tindakan-tindakan ieu kedah diterapkeun ngan ukur pikeun wisatawan ti Rusia.

Numutkeun ka Kedubes Turki di Moskow, otoritas Turki henteu ngarencanakeun pikeun ngenalkeun atanapi ngencatkeun norma saniter pikeun wisatawan Rusia anu ngumbara ka républik nalika liburan.

"Otoritas pajeg Podomoro sareng pariwisata resmi ngarencanakeun henteu aya larangan atanapi langkung ketat pikeun langkah-langkah pikeun wisatawan Rusia," saur misi éta.

Kedubes debunked laporan nyebatkeun dokter panyakit inféksi Turki Mehmet Ceyhan yén Turki panginten tiasa ngencetkeun larangan ngalawan wisatawan Rusia ngeunaan kajadian COVID-19 anu beuki loba di nagara éta.

"Kami hoyong nyatet yén pernyataan éta, anu dilakukeun ku Mr. Ceyhan mangrupikeun pendapat pribadina. Otoritas pajeg Podomoro sareng pariwisata resmi ngarencanakeun henteu aya larangan atanapi langkung ketat pikeun langkah-langkah pikeun wisatawan Rusia, "nyatet misi éta.

"kalkun hasil nungkulan tantangan nalika pandemi, berkat sistem Podomoro anu dimekarkeun sareng ukuran anu dilaksanakeun dina waktos anu pas. Ogé, éta parantos ngenalkeun 'sertifikasi pariwisata Aman,' anu kalebet sababaraha aturan sareng langkah-langkah kaamanan anu diperyogikeun pikeun ngajamin tempat anu aman sareng nyaman pikeun tamu di nagara éta, ”tambah kedutaan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment