24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Pamaréntah ngumumkeun Moratorium ngeunaan Proyék Pariwisata di La Digue

Peupeusan lengkep dina proyék pamekaran akomodasi wisata anyar bakal diberlaku dugi ka tanggal 1 Agustus 2021, dugi ka 2023 kumargi tindakan anu diperyogikeun pikeun panangtayungan La Digue tina langkung kamekaran sareng ngalestarikeun cara hirup na.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Papanggihan Studi Kapasitas Ngalaksanakeun pikeun La Digue anu dilakukeun dina 2019-21 diumumkeun dinten ayeuna.
  2. Panilitian diamanatkeun pikeun netepkeun status pamekaran ayeuna di Pulo Jawa.
  3. Éta ogé nyayogikeun saran pikeun panduan pamaréntah dina ngembangkeun kabijakan pikeun ngatur kamekaran pariwisata sareng ngahontal pangembangan pariwisata berkelanjutan di pulau alit.

Dinas Pariwisata ngumumkeun pengumuman dina Senén, 26 Juli, dina rapat anu diayakeun ku pejabat senior Departemen sareng pemangku kapentingan La Digue pikeun nampilkeun hasil Panilitian Kapasitas Mawa pikeun La Digue anu dilakukeun dina 2019-21.

Panilitian anu dilakukeun ku firma konsultan independen, Sustainable Travel International, diparéntahkeun pikeun netepkeun status pamekaran ayeuna di pulau ogé nyayogikeun saran pikeun panduan pamaréntah dina ngembangkeun kabijakan pikeun ngatur pertumbuhan pariwisata sareng ngahontal pangembangan pariwisata berkelanjutan di pulau alit.

La Digue, salah sahiji anu paling pikaresepeun kapuloan Seychelles kalayan gaya hirupna anu santai, jambatan granit anu luar biasa sareng salah sahiji pantai anu paling difoto di dunya, disambut dina 2019, 17,868 tamu sapeuting di sawatara 658 tempat akomodasi anu sayogi di Pulo Jawa.

Papanggihan parantos ditangtoskeun yén aya kabutuhan pikeun departemén pikeun marios proyék pamekaran di Pulo Jawa, Ny. Bernice Senaratne, Diréktur Sarat jeung Kaayaan, Panilitian, Pangawasan sareng Evaluasi di Dinas Pariwisata, saurna dina rapat éta, dilakukeun ampir ti Markas Markas di Botanical House ku ayana Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata, Mr Sylvestre Radegonde, Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis sareng Diréktur Sinha Levkovic pikeun Pangembangan Produk dina Senén.

Nalika latihan ieu dilaksanakeun, dimimitian ti 1 Agustus, bakal aya lirén sadayana proyék pamekaran akomodasi wisata di Pulo Jawa dugi ka 2023 salaku tindakan anu diperyogikeun pikeun perlindungan pulau atanapi dugi kadatangan tamu sareng padumukanana, ongkoh pulih. Moratorium ieu lumangsung dina kontéks pamekaran salajengna ngeunaan prasarana produktip anu diperyogikeun sapertos cai, listrik sareng kokotor anu bakal ngalayanan tumuh industri.

Kebutuhan pikeun ngarumuskeun rencana pamulihan kanggo nangtoskeun rute pikeun pamulihan anu ngémutan pangaruh pariwisata di pulau sareng ékonomi bangsa, sareng usaha sareng padumuk anu sami, kritis, panilitian éta disorot.

Saran konci Studi Kapasitas Ngalaksanakeun 2019-2020 pikeun La Digue kalebet:

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment