24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Jamaica Breaking News wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata Jamaika Meunangkeun Manajemén COVID-19 dina Séktor Pariwisata

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett (kénca) merhatoskeun sadayana pikeun sawala anu pondok sateuacan anjeunna masihan alamat sareng sacara resmi ngaluncurkeun Pelatihan Utama & Solusi Rekrutmen (KATRS), di Hotel Hilton dina dinten Sabtu, 24 Juli. 2021. Babagi dina paguneman nyaéta (ti kénca ka 2) Pendiri sareng Chief Executive Officer KATRS, Ann-Marie Goffe Pryce; hotélier Ian Kerr; Pupuhu Déwan, KATRS, Charmaine Deane sareng Présidén Jamaica Hotel and Tourist Association, Clifton Reader.

Kalayan sektor pariwisata ngajaga tingkat patuh anu caket 100 persén di sapanjang Koridor Ketahanan saprak dibuka deui wates nagara kana perjalanan internasional Juni Juni, Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, negeskeun efektivitas sektor dina ngatur pandemi COVID-2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Bartlett nyatakeun yén kasundaan sareng pelanggaran moal ditolerir dina ngatur pandemi COVID-19.
  2. Tingkat positip COVID-19 dina koridor aya dina 0.6 persén.
  3. Menteri pariwisata yakin yén séktor éta bakal tiasa ngatur sareng ngaleutikeun épék varian nalika dugi ka Jamaika.

Anjeunna nyatakeun usaha anu teu lirén tina Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), damel sareng Menteri Kaséhatan sareng Pamaréntah Daérah dina ngabina Koridor Tahanan sareng ngahukum pelanggaran anu dilaporkeun dina sataun katukang, pikeun ngamungkinkeun tingkat patuh luhur ku badan pariwisata.

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett (kénca) merhatoskeun sadayana pikeun sawala anu pondok sateuacan anjeunna masihan alamat sareng sacara resmi ngaluncurkeun Pelatihan Utama & Solusi Rekrutmen (KATRS), di Hotel Hilton dina dinten Sabtu, 24 Juli. 2021. Babagi dina paguneman nyaéta (ti kénca ka 2) Pendiri sareng Chief Executive Officer KATRS, Ann-Marie Goffe Pryce; hotélier Ian Kerr; Pupuhu Déwan, KATRS, Charmaine Deane sareng Présidén Jamaica Hotel and Tourist Association, Clifton Reader.

Menteri Bartlett nyarios dina akhir minggu dina peluncuran Key Advantage Training & Recruitment Solutions (KATRS), tambihan panganyarna Jamaika kana bentang pelatihan pendidikan sareng katerampilan, di Hotel Hilton di Aula Rose, St. James. Perusahaan parantos nargétkeun sektor pariwisata sareng prosés outsourcing prosés bisnis (BPO) khususna tapi ogé masarkeun jasa na pikeun industri penjualan sareng ritel.

Nalika negeskeun kasuksésan umum séktor dina ngatur pandemi Bapak Bartlett negeskeun yén sugema sareng pelanggaran moal ditolerir. Sadayana sadar yén séktor sanés ngusahakeun ngenalkeun sistem pikeun ngatur coronavirus, saurna: "Kami siap siap ngabantosan dina ngamungkinkeun para pandemi lengkep pandemi," nambihkeun yén upami sadayana ngiringan ngamajukeun tingkat manajemén, "kami bakal tiasa ngalaksanakeun proses ieu ngamungkinkeun tingkat inféksi anu handap. "

Tingkat positip COVID-19 dina koridor aya dina 0.6 persén sareng menteri pariwisata yakin yén séktor bakal tiasa ngatur sareng ngirangan pangaruh tina varian nalika aranjeunna ngahontal Jamaica. "Pariwisata parantos janten mitra anu tanggung jawab; kami parantos nanem modal di jerona sareng para hotél nyéépkeun artos dina 14 bulan ka pengker pikeun nyobaan ngajaga séktor babarengan sareng pamulihan anu urang alami mangrupikeun fungsi tina pangorbanan éta; kami henteu hoyong kaleungitan éta, ”saur Menteri Bartlett. 

Cenah masih aya jalan anu jauh, nunjukkeun yén diperkirakeun 125,000 pagawé pariwisata teu acan balik kana padamelan. Industri pariwisata padamelan sakitar 175,000 padamel, seuseueurna anu ngasingkeun nalika COVID-19 nyandak perjalanan internasional lirén taun kamari. Salila genep bulan ka pengker, 50,000 pagawé parantos diurus deui. "Urang kedah ngalih deui kéngingkeun sésana," saur Pak Bartlett.

"Janten, urang moal tiasa ngeureunkeun prosés na ayeuna; urang kedah ngasongkeun diri deui kana tugas ngalangkungan sektor urang ayeuna sareng damel sareng séktor sanésna pikeun mastikeun yén tingkat patuh anu parantos urang kahontal tiasa kahontal pikeun sadayana, "saurna.

Ngeunaan masalah kasadiaan vaksin, anjeunna nyarios yén pariwisata ngagarap réspon sareng prakarsa anu tiasa ningali susunan anu ditetepkeun réngsé pikeun pagawé pariwisata nampi vaksin na. Hasilna bakal dipikaterang dina minggu anu sanés.

Dina ngabagéakeun Key Advantage, Mr. Bartlett nyatakeun latihan sareng pamekaran modal manusa, digabungkeun sareng manajemén anu ati-ati sareng tanggung jawab pandemi, penting pisan. Anjeunna negeskeun pentingna jalma kana pariwisata, sareng latihan sareng pamekaran kedah diprioritaskeun. Kusabab pandemi éta ngabatesan hubungan tatap muka, saur Pusat Jamaika Inovasi Pariwisata (JCTI) parantos ngalatih 28,000 padamel sacara virtual.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment