24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pos Tamu

Sabaraha lami Pamayaran Anu Kasép mangaruhan Skor Kiridit Anjeun?

Ditulis ku jelema nu nyunting

Sadaya sistem nyetak di Amérika Serikat dumasar kana sajarah kiridit anjeun, anu lengkep dina laporan resmi ti Experian, Equifax, sareng TransUnion.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pamayaran anu lasut atanapi telat mangrupikeun kajadian anu paling ngabahayakeun.
  2. Aranjeunna nangtoskeun langkung sapertilu tina itungan (35% pikeun FICO sareng 40% pikeun VantageScore).
  3. Épékna gumantung kana kumaha pas anjeun ngalereskeun kasalahan. Ieu dasar-dasarna.

Pangmayaran telat janten macet dina 30 dinten. Ieu nalika éta kedah resmi dilaporkeun. Barang sapertos kitu tetep aya dina rékor salami 7 taun, dugi ka ngaleungit sacara alami. Biro henteu ngahapus inpormasi anu tiasa diverifikasi, sareng teu aya jalan jalan. Upami anu nyiksa mangrupikeun kalepatan anjeun nyalira, nyanghareup musik: teu aya anu tiasa anjeun mupus. Upami masalah kauangan anjeun ngahasilkeun Kabangkrutan Bab 7, éta bakal ngarusak catetan sareng skor salami 10 taun.

Nalika Éta Bisa Dipupus

Pambayaran telat henteu ngaleungit dugi ka tamat. Henteu janten masalah kumaha telat anjeun - 30 dinten atanapi 60 dinten. Dina kasus naon, inpormasi bakal tetep mangaruhan status anjeun salami 7 taun. Nanging, konsumén tiasa miceun pamayaran telat tina laporan kiridit upami aranjeunna palsu. Kasalahan ngalaporkeun lumrah, sabab éta industri perbaikan maju. Salah sahiji lembaga nasional tiasa ngalakukeun kasalahan sapertos kitu.

Perusahaan sapertos Hukum Lexington tiasa ngadeteksi kasalahan, ngumpulkeun bukti pikeun ngabuktoskeunana, sareng muka sengketa resmi. Perusahaan ngalereskeun ngalakukeun sadayana atas nama anjeun, nalika anjeun ngawaskeun kamajuan ngalangkungan portal atanapi aplikasi. Dina waktos anu sami, anjeun ngagaduhan hak pikeun ngamimitian paséa nyalira, gratis.

Ieu mangrupikeun prosés anu nungtut sareng nyéépkeun waktos, anu ogé peryogi kauninga ngeunaan hukum kiridit konsumen. Henteu anéh, jutaan urang Amérika milih skorna diperbaiki pikeun aranjeunna. Numutkeun ka Komisi Perdagangan Federal, 20% tina pamakéna sapatemon skor teu adil.

Pangaruh kana Skor

Kasép ku pamayaran sakali langkung seueur akibatna tibatan anu anjeun ngarepkeun. Untungna, pangaruhna ngaleungit kana waktos, khususna upami ngan aya hiji misstep dina rékaman anjeun. Upami reureuh kajantenan, kontraskeun karusakan ku cara mayar sadayana saatos mayar dina waktosna. Ieu leres-leres penting pisan.

Catet yén tagihan telat henteu dilaporkeun dugi ka 30 dinten kalangkungan. Ieu masihan jandela pikeun ngubaranana. Upami anjeun mayar gancang, éta moal kalebetkeun kana masa lalu finansial anjeun. Saatos 30 dinten munggaran, kasalahan dijamin mangaruhan rékor sareng skorna. Akibatna tiasa serius sapertos kaleungitan 180 poin! Ieu sababaraha intricacies séjén.

● Reureuh Kurang ti 30 Poé

Ieu skénario anu paling hadé. Reureuh sapertos kitu henteu dilaporkeun. Nalika anjeun masih kedah mayar pinalti, karusakanana diminimalkeun.

● Reureuh 30-59 Dinten

Saatos 30 dinten munggaran, anu ngahinakeun nembongan dina rékaman anjeun. Dina waktos anu sami, anjeun masih kedah, mayar. Ngalakukeun éta gancang-gancang.

● Reureuh 60+ Poé

Upami anjeun sono dua tanggal tunduk sakaligus, laporan anjeun bakal kalebet bewara khusus. Ieu nganyenyerikeun karusakan status anjeun, janten langkung terjun langkung jero. Langkung seueur pangmayaran anu anjeun langkau - langkung seueur bewara anu ditambihan, sareng beuki serius. Antukna, hutang bakal diturunkeun ka kolektor, sedengkeun anu masihan pinjaman asli bakal nutup rekening éta.

Candak Pancegahan

Sakumaha anjeun tiasa tingali, leungit pangmayaran mangrupikeun kasalahan paling parah anu anjeun tiasa laksanakeun. Sababaraha penerbit kartu henteu ngahukum anjeun telat mayar (maksakeun henteu aya biaya), tapi ieu henteu menerkeun kamalinaan. Kalakuan henteu tanggung jawab nempatkeun skor anjeun dina résiko.

Indikator ieu henteu ngan ukur mangaruhan injeuman kahareup. Éta ogé dipariksa ku asuransi, perekrut, sareng tuan tanah. Saatos 30 dinten mimiti reureuh, anu ngaluarkeun kartu tetep bakal ngalaporkeun pelanggaran anjeun. Tip ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalangkungan pamayaran.

1. Pilihan Autopay

Pangmayaran otomatis mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun nyegah kasalahan sapertos kitu. Prosés pangaturanna peryogi 1 menit, sareng éta ngajamin katenangan haté. Ngaropea mayar anjeun numutkeun sarat, sareng ngantep sistem nanganan sésana. Sadaya anu diperyogikeun nyaéta mastikeun kasaimbangan cekap kanggo pamayaran anu bakal diteruskeun.

2. Panginget Pamayaran

Henteu sadaya jalma raoseun ku muatan otomatis. Sabalikna, anjeun tiasa ngadamel panginget kalénder atanapi nyetél gera. Ieu tiasa kalebet téks sareng email. Sistemna tiasa ngabéjaan anjeun nalika pernyataan anjeun ditampi, nalika sababaraha dinten khusus kénca sateuacan waktosna, nalika postingan pamayaran, sareng sajabana Ieu gumantung kana organisasi pinjaman.

3. Pilih Tanggal Anu Anyar

Hésé pikeun ngalacak sababaraha pamayaran upami aranjeunna kasebar langkung sa bulan. Pikeun ngatur pangmayaran anu langkung saé, anjeun tiasa nyaluyukeun tanggal jatuh tempo. Salaku conto, upami tagihan anjeun ditangtoskeun pas mayar gaji, langkung gampang pikeun nyéwa kawajiban sareng ngajaga biaya tetep di cek.

Nu Bottom Line

Pangmayaran telat mangrupikeun derogatori anu paling cilaka dina laporan anjeun naon waé biro éta. Aranjeunna mangaruhan skor salami 7 taun, sareng teu aya jalan pikeun ngaleungitkeun inpormasi anu tiasa diverifikasi. Pamakéna kedah ati-ati sareng pamayaranana, sabab bahkan hiji kasalahan bakal miringkeun skorna.

Atur panginget atanapi autopay pikeun nyingkahan salah laku sapertos kitu. Upami skor anjeun henteu adil, dibasmi kasalahan ngalaporkeun ngalangkungan perbaikan. Anjeun tiasa muka sengketa nyalira atanapi nyungkeun bantosan ti agénsi anu dipercaya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment

1 Comment