24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Buka Batesan AS ku uji kadatangan COVID: Jaringan Pariwisata Dunya & Perjalanan AS

Grup industri ngadesek ngangkat larangan dina perjalanan internasional ka Amérika Serikat
Grup industri ngadesek ngangkat larangan dina perjalanan internasional ka Amérika Serikat

Teu aya perjalanan liburan ka Amérika Serikat dina waktos ayeuna. Ieu réspon ku White House ka datang Éropa anu ngarepkeun dina liburan VISIT USA.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Amérika Serikat moal angkat aya larangan perjalanan anu aya "dina titik ieu" kusabab masalah ngeunaan varian Delta COVID-19 anu ditularkeun pisan sareng naékna kasus coronavirus AS, Gedong Bodas negeskeun dina Senén.
  2. Jaringan Pariwisata Dunya sareng Perjalanan AS ngadesek pikeun muka deui Amérika Serikat pikeun anu datang asing, tapi WTN hoyong nambihan lapisan panyalindungan anu sanés - kadatangan COVID ogé pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh.
  3. Varian Delta nyababkeun ningkatna inféksi COVID-19 sanaos vaksinasi dina dua sisi Atlantik.

Saminggu kamari Perjalanan AS ngadorong pikeun ngangkat larangan perjalanan pikeun Wisatawan Éropa.

Dinten ieu White House masihan réspon, Travel AS henteu hoyong ngadangu: "Dibikeun dimana ayeuna urang aya ... sareng varian Delta, urang bakal ngajaga larangan perjalanan anu aya dina waktos ieu," saur juru bicara Gedong Bodas Jen Psaki dina Senén, ngagurat dina panyebaran varian Delta di Amérika Serikat sareng luar negeri. "Didorong ku varian Delta, kasus naék di dieu di bumi, khususna di antara jalma-jalma anu henteu divaksinasi sareng muncul sigana bakal terus ningkat dina minggu payun."

Wakil Présidén Eksekutif Asosiasi Perjalanan AS pikeun Urusan Publik sareng Kawijakan Tori Emerson Barnes ngaluarkeun pernyataan ieu ngeunaan kaputusan administrasi Biden pikeun ngajaga larangan perjalanan.

"Varian kovida matak pikahariwangeun, tapi wates anu ditutup henteu ngahambat varian Delta ti lebet ka Amérika Serikat nalika vaksinasi kabuktian tahan awét pikeun épolusi virus. Ieu sababna industri perjalanan Amérika mangrupikeun panyokong sora pikeun saha waé anu kéngingkeun vaksin — éta jalur anu paling pasti sareng gancang ka normal pikeun sadayana. 

"Sedengkeun nagara-nagara sanés, sapertos Kanada, Inggris, sareng seueur UÉ, sadayana parantos nyandak léngkah pikeun ngabagéakeun wisatawan anu lebet usum panas ayeuna sareng ngawangun deui padamelan sareng ékonomi lokal, Amérika Serikat tetep ditutup kana salah sahiji bagéan anu paling penting dina ékonomi perjalanan —Ngumbara inbound internasional. 

"Kusabab tingkat vaksinasi anu luhur dina dua sisi Atlantik, dimungkinkeun pikeun ngamimitian aman ngabagéakeun deui tamu anu divaksinasi tina pasar inbound anu penting ieu.

safertourism.com
Dr. Peter Tarlow, ahli perjalanan sareng kaamanan internasional safertourism.com

Dr. Peter Tarlow, ko-pupuhu Jaringan Pariwisata Dunya saurna: "Kami satuju sareng US Travel dina milarian cara anu aman pikeun muka wates urang pikeun pengunjung. Kami ngadesek ka administrasi Biden pikeun henteu ngan ukur butuh tés atanapi buktina vaksin nalika naék hiber ka Amérika Serikat tapi tés anu sanés saatos sumping sareng sateuacan diidinan angkat ti daérah pabeayaan bandara AS, atanapi palabuan asup. Hasil tés gancang biasana sayogi dina waktos 15 menit, sareng Amérika Serikat tiasa diajar ti nagara sanés, sapertos Israél contona. Kami ngaraos hal ieu sami penting pikeun wisatawan anu divaksinasi sareng non-divaksinasi. ”

Juergen Steinmetz, pupuhu Jaringan Pariwisata Dunya anu berbasis di Hawaii (WTN) nambihan: "Hawaii mangrupikeun conto anu saé tujuan wisata kalayan catetan anu inféksi anyar sanaos tingkat vaksinasi COVID-19 anu luhur. Hawaii ngan kabuka pikeun wisatawan domestik sareng ngagariskeun gambaran saleresna tina naon anu kedah diperhatoskeun nalika ngembangna muka nagara pikeun pangunjung internasional deui. Hawaii meryogikeun tés PCR pikeun palancong anu henteu divaksinasi, tapi teu aya tés tambihan pikeun datang atanapi divaksinasi. Tés PCT saé, tapi tés gancang saatos sumping pikeun sadayana bakal nempatkeun lapisan jaminan anu sanés dina gambar. "

Dr. Peter Tarlow ogé ahli kaamanan sareng kaamanan di Amérika Serikat sareng parantos ngerjakeun seueur proyek ku Departemen Nagara AS kapungkur.

Travel AS nunjukkeun dina pernyataan na.

"Kami hormat ngadesek administrasi Biden pikeun ningali deui kaputusanana dina waktos anu caket sareng ngawitan muka deui perjalanan internasional ka individu anu divaksinasi, dimimitian ku koridor hawa antara Amérika Serikat sareng nagara-nagara anu tingkat vaksinasi anu sami."

Ku gawé bareng pamangku kapentingan sareng pariwisata sareng pamimpin pamaréntahan, anu Jaringan Pariwisata Dunya mecenghul tina Sawala Wisata Rebuilding. WTN milarian nyiptakeun pendekatan inovatif pikeun pertumbuhan sektor pariwisata inklusif sareng berkelanjutan sareng ngabantosan usaha wisata sareng pariwisata alit sareng sedeng nalika jaman anu alus sareng nangtang.

Mangrupikeun tujuan WTN pikeun nyayogikeun para anggotana sora lokal anu kuat bari sakaligus nyayogikeun aranjeunna platform global.

WTN nyayogikeun sora politik sareng bisnis anu berharga pikeun usaha alit sareng sedeng sareng nawiskeun pelatihan, konsultasi, sareng kasempetan pendidikan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment