24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Breaking Malta wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Pariwisata Malta Ngajantenkeun Lalampahan Gampang Pikeun Turis ti Amérika Serikat

Pariwisata Malta Ngajantenkeun Perjalanan Langkung Gampang pikeun Wisatawan ti Amérika Serikat - ditingali di dieu nyaéta Valletta

Dinten Jumaah, 23 Juli 2021, Otoritas Pariwisata Malta parantos nandatanganan perjanjian sareng Verifly anu ditujukeun pikeun nawiskeun solusi gratis pikeun wisatawan ti Amérika Serikat, ngumbara ka Malta. Desain pusat-perhatosan VeriFLY mastikeun data pangguna diamankeun sareng dianggo ukur pikeun tujuan sareng jangka waktu anu diperyogikeun pikeun nyumponan sarat perjalanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Wisatawan ti Amérika Serikat ka Malta bakal ngagaduhan kasempetan pikeun mastikeun kasihatanana sareng nyayogikeun dokuméntasi sanés.
  2. Aplikasi VeriFLY ngabantosan ngalancarkeun vaksin COVID-19, validasi dokuméntasi, sareng ningalikeun hasilna sacara jelas, ramah-maca.
  3. VeriFLY ngagaduhan langkung ti 1.5 juta pangguna aktip sacara global.

Sumawona, pangguna VeriFLY bakal ngajaga kontrol ketat ngeunaan kumaha, iraha, sareng saha waé inpormasi na dibagi. Ayeuna kalayan langkung ti 1.5 juta pangguna aktip sacara global, VeriFLY mangrupikeun dompét digital anu munggaran diadopsi di dunya anu didamel pikeun ngabantosan palancong sareng pangunjung acara kalayan gancang sareng aman nyumponan sarat COVID-19 tujuanana. 

Wisatawan ti Amérika Serikat ka Malta bakal ngagaduhan kasempetan pikeun mastikeun kasihatanana sareng nyayogikeun dokuméntasi anu sanés, sakumaha anu diperyogikeun ku Otoritas Kaséhatan Maltese, ngalangkungan aplikasi VeriFLY anu ngabantosan pikeun ngalancarkeun vaksin COVID-19, validasi dokuméntasi, sareng ningalikeun hasil anu jelas , cara maca-ramah.

Saatos nyiptakeun profil anu aman dina alat sélulérna, panumpang bakal unggah inpormasi vaksin sareng dokuméntasi sanés sakumaha diwajibkeun langsung kana aplikasi VeriFLY. Aplikasi VeriFLY bakal mastikeun yén inpormasi panumpang cocog sareng sarat anu ditetepkeun ku Malta sareng ningalikeun pesen anu pas atanapi gagal anu saderhana. Saatos éta, panumpang bakal dipandu pikeun ngeusian Formulir Panumpang Panumpang pikeun lebet ka Malta.

Aplikasi VeriFLY, sayogi di Google Play sareng Apple App Store, bakal ngaktipkeun pangguna ngaktipkeun pass "Trip to Malta", anu ngarangkep saratna pikeun asup ka Malta, diayakeun kana daptar periksa anu ramah-pangguna, saatos ngalengkepan sadaya kredensial anu diperyogikeun.

"Perjanjian ieu nunjukkeun kamampuan Malta pikeun gancang adaptasi sareng tantangan-tantangan anyar anu aya hubunganana sareng perjalanan. Aplikasi VeriFLY bakalan janten alat penting pikeun ngamankeun katenangan pikeun urang Amérika sareng kaséhatan masarakat Malta umumna. Kami bakal neraskeun kerja keras pikeun mastikeun yén séktor pariwisata lokal ngambah jalanna pikeun mayarkeun cara anu sustainable sareng tanggung jawab, "Menteri Pariwisata sareng Perlindungan Konsumén Clayton Bartolo anu ditetepkeun.

"MTA bangga ngahontal perjanjian ieu sareng VeriFLY, anu bakal ngajantenkeun langkung gampang pikeun turis ti Amérika Serikat nganjang ka Malta, kalayan nyayogikeun toko hiji-tempat pikeun para turis pikeun ngalebetkeun sadaya dokuméntasi anu diperyogikeun sateuacan angkatna. Ieu bakal hartosna yén turis bakal angkat sareng katengtreman tina bandara asal na, terang yén sadaya dokumenna tertib, sahingga ngamimitian liburan santai ti saprak aranjeunna nincak kana pesawat, "saur CEO MTA Johann Buttigieg, nambihan éta sareng perjanjian ieu, Otoritas Malta sacara resmi ngadukung panggunaan VeriFLY pikeun éntri anu efisien ka nagara. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment