24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Penerbangan British Airways Ti London Heathrow ka Saint Lucia Balik deui Saatos Langkung 30 Taun

Penerbangan British Airways Ti London Heathrow Balik deui ka Saint Lucia Saatos Langkung Ti 30 Taun
Penerbangan British Airways Ti London Heathrow Balik deui ka Saint Lucia Saatos Langkung Ti 30 Taun
Ditulis ku Harry Johnson

Inggris biasana pasar wisata kadua panglobana Lucia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • TUI nyayogikeun jasa mingguan ka Saint Lucia ti London's Gatwick.
  • British Airways ngagaduhan opat penerbangan per minggu ti London's Gatwick ka Saint Lucia.
  • Layanan British Airways ti Heathrow bakal tamat 4 Séptémber 2021.

Saint Lusia parantos nambihan gerbang anu sanés ka tujuan kalayan pamasangan jasa sareng British Airways kaluar ti London Heathrow (LHR) saatos langkung ti 30 taun. Boeing 777 turun dinten Sabtu, 24 Juli 2021, sakitar 5:45 pm kalayan kapasitas total 173, anu seuseueurna mangrupikeun tamu. 

Penerbangan British Airways Ti London Heathrow Balik deui ka Saint Lucia Saatos Langkung Ti 30 Taun

Kaluar ti Gatwick (LGW), Saint Lucia parantos ngabagéakeun jasa mingguan sareng TUI sareng 4 penerbangan per minggu sareng British Airways. Inggris biasana pasar wisata pangageungna kadua Saint Lucia teras dugi ka ayeuna, sataun-ka-waktos nunjukkeun pertumbuhan 4%. 

13 awak awak anu dipimpin ku Kaptén -Peter Williams ngagabung sareng Pejabat Otoritas Pariwisata Saint Lucia (SLTA) pikeun nampi piagam peringatan anu ngagambarkeun pitons kembar, pasar ceruk, sareng paket sambutan anu kagét. Dua panumpang anu untung ogé kado kadatangan.  

"Layanan mingguan anu nembé dikenalkeun ieu ti Selaparang sumping dina waktos anu pas nalika Saint Lucia ngagugulung dukungan langkung pikeun usum panas anu parantos pikaresepeun, sareng usum salju anu bakal datang. Ieu ogé mangrupikeun kamajuan anu teras-terasan nuju pamulihan lengkep sektor pariwisata, "saur Manajer Hubungan Masyarakat- Geraine Georges. 

Jasa British Airways ti Heathrow bakal dipungkas dina 4 Séptémber 2021, sareng diskusi parantos dilaksanakeun pikeun diteruskeun dina waktos anu payun. Maskapai ieu ogé dijadwalkeun ningkatkeun airlift nalika usum salju sareng penerbangan harian ti Nopémber kaluar ti Gatwick (LGW).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment