24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata ngadatangan Pembentukan Pariwisata Leutik di Mahé Kidul

Ngadegkeun Pariwisata Leutik di Mahé Kidul

Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata, Duta Besar Sylvestre Radegonde nuluykeun séri kunjungan resmi na ka mitra industri pariwisata Jumaah kamari, 23 Juli, dimimitian di Anse Royale. Ieu kalebet perhentian di salapan perusahaan di Mahé Kidul kalayan kapasitas kirang tina 20 kamar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Radegonde nyatakeun yén anjeunna didorong ku tingkat padumukan anu luhur di tempat-tempat alit anu didatangan.
  2. Kaseueuran hotél parantos ngaku yén aranjeunna parantos ngahontal sakitar 100 persen padumukan di sababaraha bulan ka pengker.
  3. Sebaran pengunjung dina tujuan sigana saimbang antara pendirian anu langkung alit sareng langkung ageung.

Kunjungan éta mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun Menteri Radegonde sareng Sekretaris Utama Pariwisata (PS), Ibu Sherin Francis pikeun ningali langsung produk anu ditawarkeun ka tujuan ku tujuan.

Menteri Radegonde nyatakeun yén anjeunna didorong ku tingkat padumukan anu luhur di tempat-tempat alit anu didatangan.

"Kunjungan éta saé pisan ngahasilkeun konfirmasi yén tingkat padumukan anu nyugemakeun pisan pikeun pendirian alit kami, kalayan seuseueurna hotél anu ngaku parantos ngahontal sakitar 100% padumukan di sababaraha bulan kapengker. Nembongan yén aya sebaran imbang anu datang dina tempat anu dituju, bertentangan sareng anggapan yén pengunjung kami langkung milih lembaga anu langkung ageung, "saur Menteri Radegonde.

Anjeunna mairan yén anjeunna resep tiasa negeskeun komitmen ti departemen pariwisata ka sadaya mitra sacara langsung.

"Kamentrian siap ngabantosan mitra pikeun langkung saé produk sareng pangiriman jasa ogé nyayogikeun bantosan sareng pisibilitas sareng pamasaran sacara umum."   

Dina bagian na, PS Francis ngajelaskeun pentingna kunjungan ka kantorna saluyu sareng prioritas anu ditepikeun ku departemen na Juni Juni taun ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment