Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Berita Ngabobol Namibia wartos tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Rusia sareng Namibia henteu nganggo visa

Rusia sareng Namibia henteu nganggo visa
Rusia sareng Namibia henteu nganggo visa
Ditulis ku Harry Johnson

Warga Féderasi Rusia bakal tiasa lebet Namibia tanpa visa sareng tetep aya salami 90 dinten unggal 6 bulan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perjanjian bébas visa antara Rusia sareng Namibia diberlakukeun tanggal 2 Agustus.
  • Perjangjian ngamungkinkeun visa bébas cicing salami 90 dinten unggal 180 dinten.
  • Perjanjian ieu ditandatanganan di Windhoek tanggal 14 April 2021.

nu Kamentrian Luar Negeri Féderasi Rusia ngaluarkeun pernyataan dinten ieu, ngumumkeun yén perjanjian antara Rusia sareng Namibia dina silih hapus visa lebetna diberlakukeun tanggal 2 Agustus 2021.

Rusia sareng Namibia henteu nganggo visa

"Luyu sareng perjanjian anu parantos dihontal, Perjanjian antara pamaréntah Féderasi Rusia sareng Républik Namibia ngeunaan silih ngaleungitkeun sarat visa, ditandatanganan di Windhoek tanggal 14 April 2021, mimiti diberlakukeun dina 2 Agustus 2021. Luyu sareng kalayan perjanjian ieu, warga Féderasi Rusia bakal tiasa lebet Namibia sareng cicing di sana tanpa visa salami 90 dinten unggal 180 dinten, kecuali tujuan na pikeun asupna nyaéta buruh, pendidikan atanapi tempat cicing permanén di nagara éta. Hak anu sami dipasihkeun ka warga Namibia nalika nganjang ka Féderasi Rusia, ”saur pernyataan Menteri Luar Negeri Rusia.

Ayeuna, asupna warga Namibia ka Féderasi Rusia ayeuna diatur ku larangan, ditumpukeun ku pamaréntah Rusia kusabab pandemi COVID-19, nyatakeun Kamentrian.

Pariwisata di Namibia mangrupikeun industri utami, nyumbang N $ 7.2 milyar pikeun produk doméstik kotor nagara éta. Sacara taunan, langkung ti sajuta wisatawan ngadatangan Namibia, kalayan sakitar hiji tina tilu datang ti Afrika Kidul, teras Jérman sareng tungtungna Karajaan Inggris, Italia sareng Perancis. Nagara ieu mangrupikeun tujuan utama di Afrika sareng dipikaterang pikeun ékopisaris anu ngagaduhan satwa Namibia anu lega.

Dina Désémber 2010, Namibia dijantenkeun tujuan wisata ka-5 pangsaéna di dunya dina hal nilai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment