Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui Rusia Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

OTDYKH Leisure Fair 2021 Badé Dilaksanakeun di Moskow 7-9 Séptémber

OTDYKH Leisure Fair 2021

Saatos kasuksésan pameran wisata taun kamari sanaos tantangan, OTDYKH balik deui pikeun édisi 27 tina pameran éta. Acara ieu bakal dilaksanakeun ti tanggal 7-9 Séptémber sareng bakal dilaksanakeun di taman hiburan EXPOCENTRE.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Bakal aya 400 perusahaan ti 16 nagara sareng 50 daérah Rusia dipiharep bakal ilubiung dina acara wisata sareng pariwisata utama ieu.
  2. Daérah mitra resmi pameran 2021 nyaéta Nizhny Novgorod.
  3. Seueur exhibitor internasional diharepkeun bakal balik kana pameran perjalanan penting ieu.

Taun ayeuna diperkirakeun 400 perusahaan diperkirakeun bakal sumping ti 16 nagara sareng 50 daérah Rusia. Sakali deui, OTDYKH Leisure Fair badé nunjukkeun naha éta mangrupikeun acara wisata sareng pariwisata utama di Rusia.

Taun ayeuna ningali balikna seueur kontributor internasional. Nagara anu hadir dina 2021 Pameran Leisure OTDYKH kalebet Spanyol, Siprus, Bulgaria, Thailand, Cina sareng seueur deui. Sababaraha nagara Amérika Latin ogé bakal nunjukkeun anu pangsaéna tina naon anu ditawarkeun ku industri pariwisata. 

Salah sahiji nagara éta nyaéta Kuba, anu bakal ilubiung sareng stand 100m² anu ngajentul, nyirian transisi deui kana format paméran pandemi paméran. Expo ieu ogé resep ngabagéakeun pendatang dina acara éta; daérah Ceará di Brazil, anu bakal ngagaduhan stand ekslusif. Daérah ieu aya di belah wétan-kalér na nagara sareng mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata utama Brazil. Nagara ieu ngagaduhan jarak lega 600 kilométer basisir keusik sareng wawatesan sareng Leuweung Nasional Araripe.

Expo ieu ogé ngabagéakeun perusahaan perjalanan Méksiko 'Tujuh Wisata' anu ngagaduhan langkung 25 taun pangalaman dina industri pariwisata. Tujuh Wisata bakal ilubiung ti jarak jauh sareng nunjukkeun kaanekaragaman wisata Mexico, kalebet pantai napas napas Mexico, tradisi anu beunghar, asakan otentik sareng budaya unik. Aranjeunna ogé bakal nunjukkeun silaturahmi anu hebat anu ditawarkeun ku Mexico.

Pariwisata di Rusia parantos kondur deui anu séhat, sareng waktos ieu e-Visa énggal Rusia ngajantenkeun langkung gampang pikeun nganjang ka nagara éta. Nalika ngeunaan wilayah Rusia, dua pendatang bakal ngiringan OTDYKH Leisure Fair. Anu kahiji nyaéta daérah Khanty-Mansi, tempat ayana Garéja Orthodok anu Pisan tina kiamat. Anu kadua nyaéta daérah Krasnoyarsk anu dipikaterang ku bentang alam na anu ngagunakeun. Ibukota daérah dianggap salah sahiji kota anu paling indah di Siberia. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment