24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Bélarus Breaking News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Pesawat Belavia kalayan mesin gagal ngadamel badarat darurat di Moskow

Pesawat Belavia kalayan mesin gagal ngadamel badarat darurat di Moskow
Pesawat Belavia kalayan mesin gagal ngadamel badarat darurat di Moskow
Ditulis ku Harry Johnson

Jet panumpang Bélarus badarat di Bandara Domodedovo di Moscow kalayan ngan ukur hiji mesin operasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pesawat Boeing 737 anu dioperasikeun ku Belavia ngirim sinyal darurat ka Rusia.
  • Jet panumpang Belavia dina perjalanan ti Minsk ka Antalya, Turki.
  • Aya 197 panumpang sareng tujuh awak dina pesawat Belavia.

Boeing 737 jet panumpang dioperasikeun ku maskapai udara Bélarus Bélavia, anu dina perjalanan ti Minsk, Bélarus ka Antalya, Turki, parantos badarat darurat suksés di Bandara Domodedovo Moskow saatos ngirimkeun sinyal darurat pertengahan hiber.

Pesawat Belavia kalayan mesin gagal ngadamel badarat darurat di Moskow

"Penerbangan Belavia B29215 dina perjalanan ti Minsk ka Antalya parantos badé hasil di Domodedovo," saur pejabat penerbangan Rusia.

Numutkeun laporan, pesawat Belavia badarat di Bandara Domodedovo kalayan ngan ukur hiji mesin anu fungsina.

Dinten Senén, pesawat panumpang Belavia Boeing 737 nuju angkat ti Minsk ka Antalya ngirim sinyal darurat nalika ngalayang ngalangkungan Daérah Belgorod di Féderasi Rusia.

Pesawat ieu ngaliwat Ukraina, sareng saatos ngirimkeun sinyal marabahaya, éta turun sareng ngarobih jalan heula ka Voronezh teras ka Moskow.

Aya 197 panumpang sareng tujuh awak dina kapal.

Teu aya laporan maot atanapi cilaka saatos badarat darurat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment