24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Pariwisata Seychelles "North America Taunan Roadshow" janten Virtual

Logo Seychelles 2021

Pariwisata Seychelles kedah ngalakukeun hal anu béda taun ayeuna pikeun "North America Taunan Roadshow" na kusabab COVID-19. Saatos henteuna 2 taun, roadshow, anu biasana ngumbara ka 4 kota di Amérika Serikat, dilaksanakeun ampir dinten Rebo, 25 Juni, sareng saatos kasuksésanna, acara anu kadua bakal dilaksanakeun dinten Rebo, 18 Agustus 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata Seychelles suksés nampilkeun Roadshow Taunan Amérika Kalér na dina format virtual taun ayeuna.
  2. Aya 65 ahli perjalanan AS anu miluan ti kota-kota di saluruh Amérika Serikat pikeun dinten produktif rapat sareng bursa.
  3. Sadaya anu prihatin ningali ieu salaku kajadian anu positip dibandingkeun sareng 2 taun sateuacanna nalika éta dibatalkeun sareng henteu alternatif kusabab COVID-19.

Ngagabung dunya sanésna dina ngadopsi platform digital pikeun ngahontal pasanganna, operator pariwisata lokal ti Seychelles, kalebet Mason's Travel, Creole Travel Services, sareng mitra maskapai Qatar Airways ngadaptar salaku paméré pikeun acara maya anu diayakeun ti jam 7 dugi ka 9 wengi (Seychelles waktos) dina tanggal 25 Juni, nalika aranjeunna ngiringan 65 ahli perjalanan AS ti sababaraha kota di Amérika Serikat pikeun dinten produktif rapat sareng bursa.

Logo Seychelles 2021

Saatos wilujeng sumping ti Pariwisata Seychelles tim, pamilon sareng pamér teraskeun ngalaksanakeun rapat hiji-hiji di mana aranjeunna silih tukeur inpormasi ngeunaan kaayaan pasar ayeuna, protokol kaamanan anu dilaksanakeun ku pamangku kapentingan lokal di Seychelles ogé kamajuan ngeunaan produk anyar dina tujuan.

Roadshow ieu diayakeun pikeun kahiji kalina ti 2018 saur Diréktur Daérah Pariwisata Seychelles pikeun Afrika & Amérika, David Germain. "Dina 2019 sareng 2020, kami henteu tiasa neraskeun roadshow, tapi sabab pandemi masih aya, kami mutuskeun pikeun ngalakukeun acara sacara virtual, pikeun nyugemakeun sadaya mitra dagang sareng pamilon anu ngiringan," saur Mr. Germain.

Karesep di Seychelles tetep luhur di Amérika Serikat sanaos panyakit pandemi éta, anjeunna negeskeun, utamina diantara para wisatawan anu ngumbara jauh ka nagara-nagara Afrika sareng Wétan Tengah nalika pakansi, sareng teras angkat ka Seychelles salaku perpanjangan liburan. 1,934 pengunjung ti Amérika Serikat parantos nganjang ka Seychelles dugi ka taun ayeuna dugi ka 18 Juli.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment