24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner Berita Pamaréntah wawancara Investasi wartos jelema tanggung jawab Saudi Arabia Ngabobol Warta piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Jaringan Pariwisata Dunya ngaluncurkeun Grup Pariwisata Saudi dina cara Royal

Jaringan Pariwisata Dunya ngeunaan ngawangun perjalanan. Arab Saudi muncul salaku pamimpin global anu teu dibantah nempatkeun artos na aya dina janji sareng tindakan. Grup Pariwisata Saudi diluncurkeun ku WTN Saudi Bab pikeun ngaidentipikasi kasempetan bisnis di séktor ieu pikeun anggota WTN di 127 nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. nu Bab Saudi Arabia ngeunaan Jaringan Pariwisata Dunya diluncurkeun éta Grup Pariwisata Saudi sareng Paduka Paduka Dr Abdulaziz Bin Naser, Pupuhu Jaringan Pariwisata Dunya Bab Bab, anu mingpin sareng Dr. Taleb Rifai, tilas Sékretaris Jénderal UNWTO; Louis D'Amore, Pendiri, Institut Internasional pikeun Perdamaian Ngaliwatan Pariwisata; sareng seueur deui.
  2. Paduka Najib Balala, Sekretaris Pariwisata pikeun Kénya, nampilkeun visi na ngeunaan pendekatan global pikeun Pariwisata Saudi.
  3. Diatur ku Pupuhu WTN Juergen Steinmetz, ku Présidén Bab Saudi Raed Habiss, sareng host Blanca, "The Law of Life" - acara dua jam - ngiringan pamimpin pariwisata ti sakumna dunya babarengan diajar ngeunaan aktipitas Saudi di bumi sareng di sakitar dunya.

"Éta leres-leres pikaresepeun sareng ngahargaan janten bagian tina acara ieu. Hatur nuhun pisan, Raed Habiss, Jurgen Steinmetz, panélis anu dipihormat pisan, sareng His Royal Drness Dr. Abdulaziz Bin Naser Al Saud. Kuring leres-leres diideuan ku Visi Pariwisata Arab Saudi 2030 pikeun Masa Depan, "saur Blanca of Laws of Life, anu moderator panel.

Arab Saudi gaduh rencana ageung sareng akun-akunna pikeun prestasi anu luar biasa pikeun henteu ngan ukur nempatkeun Karajaan di pusat pariwisata dunya, tapi pikeun nyiptakeun tempat pangumpulan anu saleresna pikeun para wisata dunya. Milikna Dirgantara Dr. Abdulaziz Bin Naser Al Saud nunjukkeun yén Saudi Arabia ngagaduhan organisasi perjalanan sareng pariwisata utama sareng prakarsa, kalebet Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO), Déwan Wisata sareng Pariwisata Dunya (WTTC), sareng Pusat Pariwisata Ketahanan Pariwisata sareng Krisis (GTRCMC).

Karajaan ieu beunghar ku situs-situs warisan penting dina peta peradaban manusa, sareng upaya diintegrasikeun pikeun ngenalkeun aranjeunna ka dunya sareng ngadaptarana dina sadaya catetan nasional sareng internasional, sabab mangrupikeun kabeungharan budaya sareng jero budaya pikeun Karajaan.

Prosés ngadaptar "Distrik Budaya Hama" di Najran sumping salaku hasil tina upaya hébat anu dilakukeun ku délégasi Karajaan ka UNESCO anu dipimpin ku Perwakilan Tetep Karajaan pikeun Organisasi Pendidikan, Ilmiah sareng Budaya PBB, PBB "UNESCO" Putri Haifa binti Abdulaziz Al Muqrin, sareng hiji tim ti Menteri Budaya, Otoritas Warisan, sareng Panitia Nasional pikeun Pendidikan, Budaya sareng Ilmu Pengetahuan.

Wewengkon seni batu budaya di Hima aya di daérah 557 kilométer pasagi sareng kalebet 550 lukisan seni batu anu ngandung ratusan rébu ukiran batu sareng gambar.

Basisir Saudi dipenuhan ku kahirupan laut murni, kapal karam, sareng karang parawan, sareng ku mekarna toko beuleum di kota sapertos Jeddah, Yanbu, sareng Al Lith, duanana penyelam pemula sareng tingkat lanjut ayeuna gaduh kasempetan anu sami pikeun ngalaman teuleum di Arab Saudi.

Pesisir Laut Beureum di Arab Saudi mangrupikeun pasukan harta karun di jero cai anu paling teu murni di dunya, sareng henteu rahasia yén terjun di Saudi Arabia dianggap petualangan terakhir pikeun para penyelam maju. Kabeneran, ku dibuka pariwisata di Saudi Arabia, junkies scuba henteu kedah nyimpen anu pangsaéna pikeun terakhir. 

Dangukeun panyatur kaasup Dr. Peter Tarlow, ahli Kasalametan sareng Kaamanan; Dr Taleb Rifai, tilas Sékretaris Jénderal UNWTO; Raed Habiss, Présidén Bab WTN Saudi sareng Pupuhu Connect 2030; diantara batur.

Bab Saudi tina Jaringan Pariwisata Dunya parantos aktip pisan sareng nembé ngamimitian kelompok kapamimpinan WhatsApp.

nu Grup Pariwisata Saudi nuju dikembangkeun ku WTN Saudi Arabia Bab. Anggota bab WTN parantos rapat dina waktos anu teras-terasan. Kasempetan bisnis utama pikeun anggota di sakumna dunya berkembang ngalangkungan jaringan.

Hon Najib Balala, menteri pariwisata pikeun Kénya nyarios ka kelompok éta.

Najib Balala
Najib Balala, Sekretaris Pariwisata Kénya
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment