Ngabobol Warta Internasional Cina Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Ngalaan diri di palang hotél, ngamangpaatkeun babu, sareng bawa murangkalih anjeun!

Cina Hotel sareng Zina

Anjeun tiasa resep hotél ieu. Manajemén hoyong nawiskeun anjeun pangalaman anu sanés. Éta ngadorong anjeun pikeun ngalaan diri dina palang. Zina ditampi. Hotél ogé ngagaduhan perawat terampil anu sayogi sonten pikeun nempatkeun barudak anjeun. Barina ogé Hotel ieu di Beijing ramah kulawarga.

Nyitak Friendly, PDF & Email
Nalika anjeun angkat ti hotél kami di akhir liburan anjeun, anjeun moal ngagaduhan harepan! Zina didorong.
  1. COVID ngarobih perjalanan sareng pariwisata, kalebet hotél sareng resort, kalebet industri perhotelan.
  2. Kumaha upami sakedik paparan dina palang hotél. Bawa murangkalih anjeun kusabab zinah henteu kunanaon. Ieu ngan ukur tiasa dilakukeun di Cina, atanapi naha ieu leungit dina tarjamahan?
  3. Kalayan jenis taun anu urang sadayana ngalaman di sakumna dunya, kadang média sosial tiasa nyéépkeun kabébasan anu urang sadayana peryogikeun dina akhir dinten.

COVID parantos ngarobah industri silaturahmi. Saha anu nyarios yén média sosial henteu saé saé pisan kecuali anu hoyong dipasarkeun nyalira ku sababaraha cara, bentuk, atanapi bentuk?

Kieu yeuh ...

Babaturan angkat ka Beijing nembé sareng dipasihkeun brosur ieu ku hotél. Éta berharga. Anjeunna ngajaga sareng maca éta iraha anjeunna kedah seuri anu lucu. Jelas, éta parantos ditarjamahkeun langsung, kecap demi kecap, tina basa Mandarin kana basa Inggris.

Anjog ka dinya

Wakil kami bakal ngantosan anjeun di bandara. Beus ka hotél ngalir sapanjang situ. Moal lami deui anjeun bakal ngaraos resep dina ngalirkeun cai. Anjeun bakal terang yén anjeun caket kana hotél, sabab anjeun bakal ngurilingan tikungan. Manajer bakal ngantosan anjeun di aula lawang. Anjeunna sok nyobian hubungan intim sareng sadaya tamu anyar.

Hotél

Ieu hotél kulawarga, janten barudak wilujeng pisan. Kami tangtosna teras resep nampi zinah. Perawat anu cekap terampil sayogi sonten pikeun nempatkeun budak anjeun. Tamu diulem pikeun konjugasi dina palang sareng ngalaan diri ka batur. Tapi punten dicatet yén awéwé teu kénging ngagaduhan murangkalih di bar. Kami ngatur kaulinan sosial, janten henteu aya tamu anu tinggaleun nyalira pikeun maén nyalira.

The Rumah Makan

Ménu kami parantos dipilih sacara ati-ati janten biasa sareng teu pikaresepeun. Nalika tuang, kuartet urang bakal medar ti méja ka méja sareng rebab sareng anjeun.

Kamar anjeun

Unggal rohangan ngagaduhan fasilitas anu hadé pikeun alat-alat pribadi anjeun. Dina usum salju, unggal rohangan panas. Tiap kamar gaduh balkon anu nawiskeun pemandangan cabul anu luar biasa! Anjeun moal kaganggu ku sora lalu lintas kumargi jalan antara hotél sareng danau ngan ukur dianggo ku pederasts.

ranjang

Tempat tidur anjeun parantos didamel saluyu sareng tradisi lokal. Upami anjeun ngagaduhan ideu anu sanés, punten hurung pikeun dayang. Punten mangpaatkeun anjeunna. Anjeunna bakal resep pisan squash kaos anjeun, blus sareng baju jero. Upami ditaros, anjeunna ogé bakal meres calana panjang anjeun.

Luhureun Sadayana

Nalika anjeun ngantunkeun kami di akhir liburan anjeun, anjeun moal ngagaduhan harepan. Anjeun bakal bajoang pikeun mopohokeun éta.

Janten, anjeun ngarencanakeun anjeun perjalanan ka Beijing?

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment