24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Kuba Ngabobol Warta Siprus Ngabobol Warta News Kaséhatan Israél Ngabobol Warta Ngabobol Warta Kyrgyzstan wartos Portugal Ngabobol Warta Spanyol Breaking News Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Entong angkat ka Spanyol, Portugal, Siprus, Kuba, Kirgistan sareng nimbangkeun deui Israél

Israél netepkeun tren anu matak pikahariwangeun pikeun nutup pikeun wisatawan anu divaksinasi
Israél netepkeun tren anu matak pikahariwangeun

Industri perjalanan sareng pariwisata di dua sisi Atlantik parantos berjuang pikeun muka deui perjalanan. Nagara-nagara Uni Éropa dibuka, sedengkeun AS tetep ditutup pikeun wisatawan asing. Ayeuna AS ngawartosan wargana pikeun henteu ngumbara ka sababaraha nagara Éropa sareng Israél.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. CDC, Pusat Kontrol Amérika Serikat pikeun Pencegahan sareng Pencegahan sareng Departemen Luar Negeri AS dinten Senén duanana ngingetkeun ngalawan perjalanan ka Spanyol, Portugal, Siprus sareng Kyrgyzstan kusabab jumlah kasus COVID-19 anu ningkat di nagara-nagara éta.
  2. Dina waktos anu sami Israél ayeuna dikategorikeun katégori 3 dina tingkat US Travel Advisory, anu nomer kadua pang luhur
  3. Varian Delta sumebar di luar kendali di sababaraha penjuru dunya, sareng ngingetkeun urang Amerika ngumbara ka luar negeri henteu peringatan ka anu sami perjalanan pikeun neraskeun perjalanan di jero negeri

CDC ngangkat piwuruk perjalanan pikeun "Level Opat: Kacida Luhur" kanggo nagara-nagara anu nyarios ka urang Amérika yén aranjeunna kedah nyingkahan perjalanan di dinya, sedengkeun Departemen Luar Negeri ngaluarkeun "Jangan Wisata" piwuruk.

Spanyol dibuka deui watesna pikeun turis AS dina Juni sareng parantos janten tujuan anu populér pikeun urang Amérika ti saprak éta.

TAP Air Portugal mulih deui ka San Fransisco sareng Chicago
TAP Air Portugal mulih deui ka San Fransisco sareng Chicago - panginten langkung tiheula

CDC dinten Senén ogé naékkeun rating na kana "Level Opat" kanggo Kuba, sedengkeun Dinas Nagara parantos ngagaduhan Kuba dina peringkat paling tinggi "Jangan Wisata".

CDC ogé nimbulkeun masalah ngeunaan naékna kasus COVID-19 di Israél, Tepi Barat, sareng Gaza, angkat béwara kaséhatan perjalananna ku dua tingkatan janten "Tingkat 3: Tinggi," sedengkeun Departemen Luar Negeri nyatakeun Israél dina "Level 3 : Ngémutan deui Wisata. ”

Irael sok ditingali pinuh divaksin sareng résiko rendah

Dina Juni, CDC parantos nurunkeun peringkat piwuruk perjalanan pikeun Israél kana "Level 1: Low."

Élmuwan di Israel ayeuna nyatakeun Pfizer kirang ti 40% épéktip pikeun nangtayungan jalma-jalma divaksinasi tina kéngingkeun virus. Tapi aranjeunna nyarios yén divaksinasi kamungkinan bakal nyegah dirawat di rumah sakit atanapi langkung parah.

CDC sareng Departemen Luar Negeri ogé ngangkat Armenia janten "Level 3."

Peunteun "Tingkat 3" nyatakeun yén anu teu divaksinasi kedah nyingkahan perjalanan anu teu penting kana nagara éta sareng hiji tingkat handapeun peringkat perjalanan CDC anu paling parah.

Dina Juni, CDC ngagaleuh rekomendasi perjalanan pikeun langkung ti 110 nagara sareng daérah salaku révisi padika na pikeun peringatan perjalanan dumasar kana résiko COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment