24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Awan Beracun ka Jérman saatos ledakan Kimia

Mangrupikeun dinten anu saé sareng langit biru di Duesseldorf sareng Cologne, Jérman dugi ka ledakan ngagempur taman Kimia di Leverkusen anu memicu awan racun kabur.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Minggu kamari banjir di daérah anu sami nyababkeun musibah sareng maot. Dinten ayeuna mangrupikeun ledakan di Chempark Leverkusen, tempatna diantara Duesseldorf sareng Cologne di Nagara Jérman Northrhine Westphalia.
  2. Dinten ieu ledakan utama maksa jalma-jalma di daérah anu sami kana modeu musibah anu sanés, nyababkeun tingkat peringatan pangluhurna saatos awan racun dipicu.
  3. The Chempark Éta sumebar di tilu kota di Leverkusen, Dormagen sareng Krefeld-Uerdingen kumulatif ukuran 13.3 kilométer pasagi, dijajah ku langkung ti 60 perusahaan sareng ngerjakeun 50,000 jalma.

Pabrik médis Bayer mangrupikeun bagian tina komplek ieu. Sababaraha jalan tol sareng jalur karéta utama pikeun antar kota sareng karéta lokal nyambungkeun daérah metropolitan anu utama dina paningalian ka pabrik.

Poé isuk ieu ledakan ageung dipicu méga beracun kabur sareng ayeuna ngalih ka kota Leichlingen sareng Burscheid di distrik Bergischer romantis. Kota-kota kasohor ku sub-komunitasna sareng pusat kota kalayan pasar sareng garéja na.

Operator tina Chempark situs di Leverkusen ceuk panyabab ledakan éta henteu jelas.

Agénsi Federal pikeun panangtayungan warga, sareng agénsi bencana ngagolongkeun ledakan salaku kaayaan anu bahaya pisan pikeun penduduk lokal, maréntahkeun jalma-jalma tetep di jero sareng nutup panto sareng windows.

Currenta berichtete, Einsatzkräfte der Werksfeuerwehr und Luftmesswagen seien im Einsatz.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment