24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Breaking Hungaria wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Hungaria Ngidinan Éntri pikeun Anu Datang Vaksin Anu Datang Rusia

Hungaria Ngidinan Éntri pikeun Anu Datang Vaksin Anu Datang Rusia
Hungaria Ngidinan Éntri pikeun Anu Datang Vaksin Anu Datang Rusia
Ditulis ku Harry Johnson

Ti 27 Juli 2020, pamaréntah Hungaria bakal ngantepkeun warga Rusia anu nyepeng sertipikasi vaksinasi COVID-19 asup ka nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Datang Rusia diwajibkeun ngagaduhan visa Schengen anu sah sareng sertipikat vaksinasi.
  • Vaksin coronavirus Rusia Sputnik V didaptarkeun di Hungaria.
  • Prosedur penerbitan Visa henteu acan dirobih.

Wisatawan ti Féderasi Rusia anu parantos divaksinasi ngalawan COVID-19 bakal tiasa lebet sacara bébas Hungaria dimimitian dinten ieu, numutkeun pernyataan pers anu dikaluarkeun ku Kedutaan Hungaria di Moskow.

Hungaria Ngidinan Éntri pikeun Anu Datang Vaksin Anu Datang Rusia

"Ti 27 Juli 2020, pamaréntah Hungaria bakal ngantepkeun warga Rusia anu ngagaduhan sertipikat vaksinasi COVID-19 asup ka nagara éta. Dina hal ieu, warga Rusia bakal tiasa asup ka Hungaria tanpa aya larangan, tanpa karantina wajib sareng tés PCR, upami aranjeunna ngagaduhan visa Schengen anu sah sareng sertipikat vaksinasi, "saur pernyataan éta.

Numutkeun ka Kedubes, prosedur pangeluaran visa teu acan dirobih. Nanging, éta diperyogikeun pikeun nambihan aplikasi nganggo sertipikat vaksinasi.

Vaksin Rusia Sputnik V COVID-19 didaptarkeun di Hongaria sareng dianggo salaku bagian tina kampanye vaksinasi nasional.

Sateuacanna, pikeun nganjang ka Hungaria, warga Rusia kedah nyayogikeun dua tés PCR négatip dilakukeun dina lima dinten sateuacan lebet kalayan bénten 48 jam, atanapi ngalangkungan karantina dua minggu.

Wakil-Présidén di Asosiasi Operator Wisata Féderasi Rusia Dmitry Gorin mairan aturan anyar pikeun asupna Rusia kana Hongaria, nekenkeun yén bubuka nagara éta bakal disebut "koridor hejo", anu tiasa nyababkeun angkat larangan di nagara-nagara sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment