24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Kuwait megatkeun News Warta Méwah wartos Warta Breaking Qatar Ngawangun deui tanggung jawab Saudi Arabia Ngabobol Warta Balanja piknik kandaraan News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Pasar Perjalanan sareng Wisata Wisata Daerah Teluk dugi ka 2028

Pasar Perjalanan sareng Wisata Wisata Daerah Teluk dugi ka 2028
Pasar Perjalanan sareng Wisata Wisata Daerah Teluk dugi ka 2028
Ditulis ku Harry Johnson

Industri perjalanan sareng pariwisata di nagara-nagara GCC parantos nyakseni kamekaran ageung sababaraha taun ka pengker.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Laporan anyar nalungtik pasar perjalanan sareng wisata di Arab Saudi, UAE, Qatar sareng Kuwait,
  • Pasar Saudi Arabia diperkirakeun ngasilkeun pendapatan $ 27,030.19 juta ku 2028.
  • Pasar UAE diproyeksikeun ngahontal $ 30,484.37 juta ku 2028.

Numutkeun statistik industri perjalanan sareng pariwisata, dina taun 2017, pengeluaran wisata internasional per-kapita ti nagara-nagara Déwan Kerjasama Teluk (GCC) 6.5 kali langkung seueur tibatan rata-rata sadunya.

Pasar Perjalanan sareng Wisata Wisata Daerah Teluk dugi ka 2028

Di sisi séjén, numutkeun statistik ku Bank Dunia, pengeluaran wisata internasional di Arab Saudi, Qatar, sareng Kuwait, dina taun 2019 kacatet janten USD 16.415 milyar, USD 12.528 milyar, sareng USD 17.131 milyar masing-masing. Salajengna, pengeluaran ieu di Uni Émirat Arab (UAE) naék tina USD 18.004 milyar dina 2018 janten USD 33.372 milyar 2019.

Laporan anyar nampilkeun sinopsis lengkep ngeunaan pasar perjalanan sareng wisata di Arab Saudi, UAE, Qatar, sareng Kuwait. Laporan éta museur kana tren pasar panganyarna, kasempetan, supir kamekaran, sareng larangan anu aya hubunganana sareng kamekaran pasar salami 2019-2028.

Industri perjalanan sareng pariwisata di nagara-nagara GCC parantos nyakseni kamekaran ageung sababaraha taun ka pengker. Tumuwuhna ieu utamina tiasa disababkeun ku pendapatan anu tumuh di jalma-jalma di nagara-nagara ieu, dibarengan ku ningkatna kabutuhan di antara individu pikeun perjalanan anu aya hubunganana sareng bisnis, luang, atanapi tujuan kaagamaan ka sababaraha nagara di dunya. 

Dina statistik sanés ku Bank Dunya, panghasilan nasional kotor (GNI) per kapita di Saudi Arabia, Uni Émirat Arab, sareng Qatar naék tina USD 19,990, USD 39,290, sareng USD 56,920 masing-masing dina taun 2017 dugi ka USD 22,840, USD 43,470, sareng USD 61,180 masing-masing dina taun 2019. Salajengna, di Kuwait, ieu ningkat tina USD 31,400 di 2017 janten USD 36,290 di 2019. 

Pasar perjalanan sareng pariwisata GCC kaluar diperkirakeun bakal bertumbuh sareng CAGR anu signifikan dina jangka waktu ramalan, nyaéta 2021 - 2028. Pasar di Saudi Arabia diperkirakeun bakal ngahasilkeun pendapatan USD 27,030.19 juta ku 2028, dugi ti USD 15,100.83 juta dina taun 2019 ku tumuh dina CAGR 18.21% salami periode ramalan. Salajengna, pasar di UAE, anu ngahontal nilai USD 19,448.49 juta di 2019, salajengna diarepkeun ngahontal USD 30,484.37 juta ku 2028, ku naék dina CAGR 18.73% salami periode ramalan. Sumawona, pasar perjalanan sareng pariwisata Qatar anu ka luar diramalkeun bakal naék ku CAGR 18.66% dina jangka waktu ramalan sareng nambihan pendapatan USD 3989.34 juta dina taun 2021. Pasar di Kuwait, di sisi séjén, diantisipasi ngahasilkeun pendapatan anu penting tina USD 17,392.50 juta ku 2028, ku naék dina CAGR 18.40% salami periode ramalan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment