24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos tanggung jawab piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Urang Amérika Vaksinasi Sapinuhna Dicarioskeun pikeun Masker Wajah Dina Dina Ruangan

CDC pikeun naroskeun warga Amérika anu divaksinasi sadayana pikeun nganggo masker pameunteu di jero rohangan
CDC pikeun naroskeun warga Amérika anu divaksinasi sadayana pikeun nganggo masker pameunteu di jero rohangan
Ditulis ku Harry Johnson

Pitunjuk masking tiasa diterapkeun ngan ukur pikeun daérah-daérah anu luhur anu aya insiden Covid-19, atanapi ka jalma-jalma tangtu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kasus énggal COVID-19 unggal dinten parantos ampir langkung opat kali di Amérika Serikat ti bulan Juni.
  • Varian Delta anu langkung tiasa ditularkeun tina coronavirus anu nginféksi bahkan anu divaksinasi.
  • Kaputusan CDC parantos dianggo sababaraha dinten. 

Dua bulan ka pengker, éta Pusat AS pikeun Kontrol sareng Pencegahan Panyakit (CDC) diberesihan warga Amérika anu divaksinasi pinuh pikeun mulang ka daérah jero ruangan sapertos réstoran, bioskop, toko sareng ruang damel tanpa topéng. Ayeuna, agénsi na dikabarkan siap backpedal sareng mamatahan sababaraha jalma anu divaksinasi pinuh pikeun sakali deui nganggo masker pameunteu dina setting jero rohangan anu tangtu.

CDC pikeun naroskeun warga Amérika anu divaksinasi sadayana pikeun nganggo masker pameunteu di jero rohangan

Kaputusan éta, dilakukeun di tengah lonjakan kasus COVID-19, sacara dramatis bakal ngabalikeun hidayah organisasi éta, nalika diumumkeun.

Kalayan variétas Delta anu langkung tiasa ditularkeun tina coronavirus anu nginféksi bahkan anu divaksinasi, sareng kasus anu naék di daérah anu tingkat inokulasi rendah, CDC diarepkeun naroskeun ka dua jalma anu divaksinasi sareng anu henteu divaksinasi pikeun masker nalika tuang di lebet atanapi lebet ka tempat anu ramé anu sanés.

Pitunjuk CDC sigana bakal diumumkeun engké dina Salasa soré, tapi kecap anu tepat na tetep teu jelas. Pitunjuk masking tiasa diterapkeun ngan ukur pikeun daérah-daérah anu luhur anu aya insiden Covid-19, atanapi ka jalma-jalma tangtu. Numutkeun sababaraha laporan, nyutat sumber Gedong Bodas, yén jalma anu hirup sareng barudak anu henteu divaksinasi atanapi jalma anu imunokompromis bakal dipénta topéng di rohangan umum di jero rohangan.

Kaputusan éta parantos dianggo sababaraha dinten. Panaséhat kaséhatan White House Dr Anthony Fauci nyarios dina Minggu yén hidayah sapertos "dina tinimbangan aktif" ku CDC dina wayah éta.

Kasus poéan anyar COVID-19 ampir quadrupled di Amérika Serikat ti bulan Juni, numutkeun data tina CDC. Kalayan seuseueurna kasus anu dilaporkeun diantara anu henteu divaksinasi, pejabat publik sareng koméntator média parantos nyalahkeun jalma-jalma anu nolak dibobor.

"Ieu mangrupikeun masalah anu kalolobaan diantara anu henteu divaksinasi, anu janten alesan kunaon urang di luar sana, sacara praktis memohon ka jalma-jalma anu henteu divaksinasi supados kaluar sareng divaksinasi," saur Fauci dina dinten Minggu, nambihan yén Amérika Serikat ayeuna nuju gerak "dina arah anu salah "kalayan ngahapus COVID-19.

Numutkeun kana CDC, sakitar 69 persén déwasa AS nampi paling henteu hiji dosis vaksin coronavirus. Nanging, di antara anu henteu acan kéngingkeun tembakanana, polling anyar nunjukkeun yén seuseueurna henteu ngagaduhan niat pikeun ngalakukeunana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment