24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Lalu Lintas Panumpang Naék 378.4% di Bandara Sheremetyevo Moskow dina Juni

Lalu lintas panumpang naék 378.4% di Bandara Sheremetyevo Moscow dina Juni
Lalu lintas panumpang naék 378.4% di Bandara Sheremetyevo Moscow dina Juni
Ditulis ku Harry Johnson

Inténsitas patalimarga udara di Bandara Sheremetyevo parantos teras-terasan ningkat kalayan diteruskeun deui penerbangan biasa antara Rusia sareng sajumlah nagara sanés, ogé dibukaan tujuan wisata anu énggal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Lalu lintas panumpang Sheremetyevo dina Juni ngahontal 2,980,000.
  • Wisatawan dina penerbangan internasional jumlahna 2,499,000.
  • Operasi lepas landas sareng badarat ningali paningkatan 166.9 persén dina Juni 2020.

Moscow Bandara Internasional Sheremetyevo dilayanan 11,369,000 jalma dina genep bulan mimiti 2021, paningkatan 16.4% dina waktos anu sami di 2020. Lalu lintas panumpang dina Juni ngahontal 2,980,000, paningkatan 378.4% dina periode anu sami dina taun 2020.

Lalu lintas panumpang naék 378.4% di Bandara Sheremetyevo Moscow dina Juni

Wisatawan dina penerbangan internasional jumlahna 2,499,000, sakitar 22% patalimarga panumpang, sedengkeun panumpang domestik jumlahna 8,870,000, atanapi 78%. Lalu lintas panumpang dina Juni jumlahna 2,980,000, diantarana 654,000 aya dina penerbangan internasional sareng 2,326,000 aya dina penerbangan domestik.

Total operasi lepas landas sareng badarat 99,000 dilakukeun dina waktos genep bulan anu sami, kalebet 22,840 dina Juni, paningkatan 166.9 persén dina Juni 2020.

Inténsitas patalimarga udara di Bandara Sheremetyevo parantos teras-terasan ningkat kalayan diteruskeun deui penerbangan biasa di antara Rusia sareng sajumlah nagara sanés, ogé dibukaan tujuan wisata anu anyar sareng ngaleutikeun larangan pikeun jalma-jalma anu asup ka Rusia.

Tujuan internasional anu pang populerna di Januari-Juni taun ayeuna nyaéta Istanbul, Male, Dubai, Yerevan, Antalya, sareng domestik - Sochi, Simferopol, St. Petersburg, Yekaterinburg sareng Krasnodar.

Aeroflot, Rossiya, Nordwind Airlines, Ikar, Pobeda, Royal Flight sareng Severstal masihan kontribusi pangageungna pikeun pangunjung penumpang Sheremetyevo di Sheremetyevo dina waktos genep bulan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment