Perjalanan Usaha Karibia Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News Warta Méwah wartos jelema piknik Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Jawara Pendidikan Agén Wisata: Sendal Resorts Executive Gordy Silverman Lulus

Gordy Silverman Lulus

Gordy Silverman, Diréktur Senior Pendidikan Industri di Unique Vacations Inc. (UVI) sareng pangacara waktos anu lami pikeun pendidikan agén perjalanan anu ngabantosan ngembangkeun program Sandals Resorts Certified Sendal Spesialis (CSS), pupus 24 Juli saatos perang pondok sareng kanker. Anjeunna umur 64 taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Silverman mangrupikeun juara agén perjalanan anu gumbira, ngagabung sareng Unique Vacations Inc., a Snadals Resorts sareng Pantai Resorts afiliasi, di 1987.
  2. Anjeunna henteu lami janten ayana di Basisir Kulon UVI.
  3. Dédikasi Gordy ka perusahaan sareng élmu ngeunaan industri perjalanan mangrupikeun alat pikeun kasuksesan UVI.

Silverman ngagabung ka Unique Vacations Inc. (UVI), mangrupikeun afiliasi tina wawakil Sandals Resorts sareng Pantai Resorts sadunya di 1987, numutkeun Wakil Présidén UVI Eksekutif Penjualan & Hubungan Industri Gary Sadler sareng gancang ngadegkeun dirina salaku juara agén perjalanan anu gumbira. Anjeunna ngamimitian di kantor UVI's Miami tapi teras ngaluncurkeun ayana West Coast UVI. "Dédikasi jangka panjang Gordy ka perusahaan sareng élmu ngeunaan industri perjalanan éta berperan penting pikeun kasuksesan urang. Anjeunna bakal sono pisan, "saur Sadler.

Anjeunna nambahan, "Gordy tiasa gampang digambar salaku 'indung sadaya pelatih' dina industri perjalanan. Anjeunna langsung aub dina unggal aspék latihan penjualan perusahaan urang ti BDMs anu énggal kami nyewa kana industri perjalanan anu langkung ageung. Gordy hasil ngembangkeun sareng ngaluncurkeun Certified kami sendal Program spesialis. Salila langkung ti 25 taun, anjeunna mangrupikeun kakuatan panggerak dina Bengkel CSS, ngajaga olahtalatah penjualan sareng latihan seger sareng relevan pikeun panaséhat perjalanan taun ka taun. Anjeunna ogé nga-konsépisasi 'konvensi' populér kami, acara informatif tapi ngahibur anu sacara sacara harfiah parantos ngalatih puluhan rébu panaséhat perjalanan sareng mitra industri di Amérika Kalér sareng di sakumna dunya Sendal & Resor Pantai… Cukup ku saderhana, Gordy ngawangun kerangka sareng pondasi pikeun Pelatihan penjualan global Unik Vacations anu ku kuring sareng tim kuring bangga dinten ayeuna. Pikeun éta, urang sadayana salamina aya dina hutang anjeunna. "

Penasihat perjalanan sareng réréncangan industri diulem kanggo nyumbang émutan sareng kenangan Gordy ka Jar Memory Memory anu didirikeun ku réncang lami Gordy sareng réncang UVI, Maura Cecere di [email dijaga] .

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment