24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Sewa Liburan Hawaii: Langkung Saé, Tapi Henteu Aya Ti éta

Sewa Liburan Hawaii: Langkung Saé, Tapi Henteu Aya Ti éta
Sewa Liburan Hawaii: Langkung Saé, Tapi Henteu Aya Ti éta
Ditulis ku Harry Johnson

Rentals pakansi Hawaii ngalaporkeun paningkatan dina total suplai, paménta, padumukan sareng tingkat harian rata-rata dibandingkeun taun 2020, tapi katinggaleun jumlahna pra-pandemi anu dilaporkeun pikeun satengah mimiti 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dina Juni 2021, total pasokan bulanan nyéwaan pésta sacara umum nyaéta 591,100 unit wengi.
  • Paménta bulanan Juni 2021 nyaéta 472,100 unit wengi.
  • Hunian unit bulanan rata-rata Juni 2021 nyaéta 79.9 persén.

Sewa pakansi Hawaii di sakumna nagara ngalaporkeun paningkatan anu cukup dina suplai, paménta, padumukan sareng tingkat harian rata-rata (ADR) dina Juni 2021 dibandingkeun Juni 2020. Nanging, dibandingkeun Juni 2019, pasokan nyéwa liburan, paménta sareng ADR turun bari padumukan naék rada alatan kana pangurangan tingkat pasokan.

Nya kitu, dina paruh mimiti taun 2021, séwa pakansi Hawaii ngalaporkeun paningkatan sadayana dina kategori kinerja anu sami dibandingkeun sareng taun 2020, tapi katinggaleun total pra-pandemi anu dilaporkeun pikeun satengah mimiti 2019.

The Hawaii Otoritas Pariwisata (HTA) dikaluarkeun dinten ayeuna Laporan Kinerja Sewa Liburan Hawaii pikeun bulan Juni sareng satengah munggaran 2021 ngamangpaatkeun data anu disusun ku Transparent Intelligence, Inc.

Dina Juni 2021, total pasokan bulanan nyéwaan pésta sacara umum nyaéta 591,100 unit wengi (+ 74.1% vs 2020, -32.9% vs 2019) sareng paménta bulanan 472,100 unit wengi (+ 910.6% vs 2020, -27.1% vs . 2019). Éta nyababkeun padumukan unit bulanan rata-rata 79.9 persén (+66.1 poin persén vs 2020, +6.3 poin persén vs 2019) pikeun Juni, anu rada luhur tibatan pendudukan hotél Hawaii (77.0 persén). 

ADR pikeun unit nyéwaan pakansi di nagara umum ningkat dina bulan Juni janten $ 242 taun ka taun (+ 17.0% vs 2020, -29.9% vs 2019), tapi masih kurang sacara signifikan tibatan ADR tina $ 346 dina Juni 2019. Ku ngabandingkeun ADR pikeun hotél $ 320 dina Juni 2021. Penting pikeun dicatet yén teu sapertos hotél, unit dina nyéwa pakansi, resor timeshare sareng hotél kondominium henteu kedah sayogi sataun atanapi unggal dinten bulan sareng sering nampung jumlah tamu anu langkung ageung tibatan kamar hotél tradisional. 

Dina Juni, nyéwa jangka pondok anu sah diidinan beroperasi di Maui County sareng di Oahu, Pulo Hawaii sareng Kauai salami éta henteu dianggo salaku lokasi karantina.

Urutan karantina Hawaii pikeun palancong kusabab pandemi dimimitian tanggal 26 Maret 2020, anu langsung nyababkeun pangaruh dramatis pikeun industri pariwisata Nagara. Salila Juni 2021, seuseueurna panumpang anu sumping ti luar nagari sareng antar-kabupaten ngumbara tiasa ngalangkungan mandiri 10 dinten mandat Nagara ku hasil uji coba COVID-19 NAAT négatip anu sah tina Rakan Pangujian Dipercanten sateuacan angkatna ka Hawaii ngalangkungan program Travels Aman. Salaku tambahan, individu anu divaksinasi pinuh di Hawaii tiasa memotong urutan karantina mulai tanggal 15 Juni 2021. Watesan perjalanan antar-kabupatén dicabut ogé ti 15 Juni 2021.

Data dina Laporan Kinerja Rental Liburan HTA's Hawaii sacara khusus ngaluarkeun unit anu dilaporkeun dina Laporan Kinerja Hotel Hawaii sareng Laporan Survei Kuartal Hawaii Timeshare na. Sewa pakansi dihartikeun salaku panggunaan imah kontrakan, unit kondominium, kamar pribadi di bumi pribadi, atanapi ruang / rohangan di imah pribadi. Laporan ieu henteu nangtoskeun atanapi ngabédakeun unit-unit anu diidinan atanapi henteu ditampi. Legalitas tina sagala unit sewa liburan ditangtoskeun ditangtoskeun dumasar kana kabupatén.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment