24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama Balik deui ka 2021 EAA AirVenture Oshkosh Show

Ayana Bahama di 2021 EAA AirVenture Oshkosh parantos karaos. Gambar anu dipuseurkeun nyaéta Tuan Reginald Saunders, Sekretaris Tetap, BMOTA, diapit ku anggota tim Bahama na kalebet ti kénca ka katuhu: Deckery Johnson, BTO-Houston; Nuvolari Chotoosingh, BTO-Grand Bahama; Jonathan Lord, BTO-Perkebunan; Greg Rolle, Diréktur Senior, Jurusan Vertical BMOTA; Aram Bethell, BTO-Perkebunan; sareng Nathan Butler, Departemen Pabean Bahama. Poto kahadean tina BMOTA.

Tim Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama (BMOTA) balik deui ka 2021 Experimental Aircraft Association (EAA) AirVenture Oshkosh Show, 25 Juli-1 Agustus, di Wisconsin. Taun kamari, acara éta dibatalkeun kusabab global COVID-19 pandemi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Acara katarik langkung ti 600,000 peminat penerbangan; 10,000 pesawat; sareng caket kana 1,000 ahli média ti sakumna dunya.
  2. Tim Bahama bakal pendak sareng hiji-hiji sareng mitra industri penerbangan ngarah ngabahas kasempetan bisnis.
  3. Bahama ogé mangrupikeun nagara munggaran anu muka watesna gancang sareng aman ka pilot pribadi sareng tukang kapal.

Dianggap "Perayaan Penerbangan Terbesar sadunya," sareng acara penerbangan pangageungna di dunya, EAA AirVenture Oshkosh, sateuacan COVID-19, katarik langkung ti 600,000 peminat penerbangan; 10,000 pesawat; sareng ampir 1,000 ahli média ti sakumna dunya. 

Ayana Bahama di 2021 EAA AirVenture Oshkosh parantos karaos. Gambar anu dipuseurkeun nyaéta Tuan Reginald Saunders, Sekretaris Tetap, BMOTA, diapit ku anggota tim Bahama na kalebet ti kénca ka katuhu: Deckery Johnson, BTO-Houston; Nuvolari Chotoosingh, BTO-Grand Bahama; Jonathan Lord, BTO-Perkebunan; Greg Rolle, Diréktur Senior, Jurusan Vertical BMOTA; Aram Bethell, BTO-Perkebunan; sareng Nathan Butler, Departemen Pabean Bahama. Poto kahadean tina BMOTA.

Tim Bahama, anu kalebet pejabat pariwisata, penerbangan, sareng bea cukai, dipimpin ku Mr. Reginald Saunders, Sekretaris permanén, BMOTA sareng Mr. Ellison "Tommy" Thompson, Wakil Diréktur Jéndral, BMOTA, anu ogé bakal pendak sareng hiji-hiji salah sawios mitra industri penerbangan ngarah ngabahas kasempetan bisnis pikeun Bahama. 

Tujuan utama di daérah Karibia pikeun penerbangan umum sareng kadatangan pilot pribadi, Bahama ogé mangrupikeun bangsa munggaran anu ngabagéakeun pilot swasta anu ngoperasikeun handapeun BasicMed, program régérifikasi médis anyar Federal Aviation Administration (FAA). 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment