24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

IATA Ngaluncurkeun Program Pelatihan Kelestarian Lingkungan

IATA Ngaluncurkeun Program Pelatihan Kelestarian Lingkungan
IATA Ngaluncurkeun Program Pelatihan Kelestarian Lingkungan
Ditulis ku Harry Johnson

Sedengkeun kelestarian parantos maénkeun peran penting dina industri salami mangtaun-taun, éta mangrupikeun prioritas konci nalika séktor ngawangun deui tina akibat tina pandemi COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • IATA parantos nawiskeun pelatihan pikeun industri penerbangan ti saprak 1972. 
  • Kurikulum IATA ngalangkungan langkung ti 350 kursus anu dicandak ku langkung ti 100,000 peserta per taun.
  • Rupa-rupa modul parantos dirarancang pikeun ngagambarkeun kumaha kalakuan masing-masing sareng kabijakan perusahaan sacara umum mangaruhan kelestarian. 

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) parantos ngaluncurkeun program pelatihan kelestarian lingkungan sareng Universitas Jenéwa (UNIGE). Sedengkeun kelestarian parantos maénkeun peran penting dina industri salami mangtaun-taun, éta mangrupikeun prioritas konci nalika séktor ngawangun deui tina akibat tina pandemi COVID-19. Dina panilitian anyar langkung ti 800 palatihan palatihan industri, kelestarian diidéntifikasi salaku kabutuhan latihan anu luhur, pikeun mastikeun yén pagawé tiasa kéngingkeun kamampuan téknis sareng operasional dasar anu diperyogikeun, tapi ogé keterampilan lemes anu diperyogikeun.

IATA Ngaluncurkeun Program Pelatihan Kelestarian Lingkungan

The IATA - UNIGE Certificate of Advanced Studies (CAS) dina Kelestarian Lingkungan dina Penerbangan diwangun ku genep modul anu ngaliput jejer ieu:

  • Rancang Stratégik Kelestarian
  • Sistem Manajemén Lingkungan dina Penerbangan 
  • Kapamimpinan Jawab
  • Suluh Penerbangan Berkelanjutan
  • Tanggung jawab Sosial Perusahaan sareng Étika Organisasi
  • Pasar Karbon sareng Penerbangan

Rupa-rupa modul parantos dirarancang pikeun ngagambarkeun kumaha kalakuan masing-masing sareng kabijakan perusahaan sacara umum mangaruhan kelestarian. Peserta bakal diajar ngaidentipikasi sakumpulan ukuran anu tiasa dilaksanakeun pikeun ningkatkeun kalestarian dina jangka pondok, sedeng, sareng jangka panjang. Program ogé nyampurkeun kursus-kursus khusus lingkungan sareng tanggung jawab sosial perusahaan, étika organisasi sareng kapamimpinan anu tanggung jawab, kalayan tujuan ngamungkinkeun para pamilon mendakan jawaban nyalira naon hartosna 'ngarah tanggung jawab' di tempat damel masing-masing sareng kumaha kalibet dina nyandak kaputusan anu tanggung jawab sareng nyingkahan buta étika.

"Tenaga padamelan penerbangan mahér terampil sabab kedah dianggo sareng saluyu sareng standar global sareng industri. Salami mangtaun-taun urang parantos adaptasi tawaran latihan urang pikeun nyumponan sarat anu robih tina industri. Maka teu matak heran yén urang ayeuna nambihan latihan kelestarian lingkungan kana kurikulum urang. Mastikeun yén sadaya anu damel di industri ieu dipasihan kasempetan kanggo kéngingkeun kaparigelan énggal ieu penting, sabab urang beuki nekenkeun kana nyieun operasi urang langkung berkelanjutan, bari ngawangun deui tina akibat tina pandemi COVID-19, "saur Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA.

IATA milih pasangan akademikna anu parantos lami UNIGE pikeun nyiptakeun kursus sabab ieu ngamungkinkeun campuran unik tina kapinteran akademik UNIGE sareng pangetahuan industri IATA. Komponén sosial program bakal ngadidik sareng nyiapkeun pamimpin kahareup kana tanggung jawab anu bakal nyumbang kana kasajahteraan industri penerbangan sareng masarakat sacara umum.

Pelatihan ieu ditawarkeun salaku modul masing-masing sareng atanapi paket lengkep sadayana genep. Kursus dikirimkeun ngaliwatan ruang kelas virtual live, nyayogikeun pembelajaran online anu dipimpin instruktur interaktif sacara real-time dimana pamilon tiasa komunikasi, ningali, sareng ngabahas presentasi. Dina sési éta pamilon ogé bakal kalibet sareng sumber diajar bari damel di kelompok, sadayana dina setting online. 

IATA parantos nawiskeun pelatihan pikeun industri penerbangan ti saprak 1972. Kurikulum na nyertakeun langkung ti 350 kursus anu dicandak ku langkung ti 100,000 peserta per taun. Kursus-kursus ditawarkeun dina rupa-rupa format sapertos kelas (tatap muka sareng virtual), online, sareng sajabana ditéang sareng langkung ti 470 mitra latihan. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment