24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Berita Belize Breaking Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Frontier Ngaluncurkeun Penerbangan Nonstop Belize ti Denver sareng Orlando

Frontier Ngaluncurkeun Penerbangan Nonstop Belize ti Denver sareng Orlando
Frontier Ngaluncurkeun Penerbangan Nonstop Belize ti Denver sareng Orlando
Ditulis ku Harry Johnson

Dewan Pariwisata Belize ningali mimiti jasa Frontier Airlines ka Bélis salaku ékspansi kritis dina konéktipitas internasional nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hiber anu munggaran bakal angkat ka Denver jam 8:36 énjing sareng dugi ka Bélis jam 13:44 sonten.
  • Hiber anu kadua bakal angkat ka Orlando jam 13:42 sonten sareng dugi ka Bélis jam 15:10 pm. Éta bakal angkat ka Bélisie ka Denver jam 16:15 sonten sareng sumping jam 9:40 sonten.
  • Jasa éta, anu bakal ditawarkeun mimitina ukur dina Sabtu, bakal sapanjang taun kalayan poténsial pikeun kamekaran tambahan kapayunna.

nu Dewan Pariwisata Belize (BTB) ngabagéakeun pengumuman ku Frontier Airlines dina ngamimitian jasa nonstop ka Belize ti Denver, Colorado sareng Orlando, Florida dimimitian tanggal 11 Désémber 2021. Layanan ieu, anu bakal ditawarkeun mimitina ngan ukur dinten Sabtu, bakal sataun-lami kalayan poténsial pikeun kamekaran tambihan kahareup.

Frontier Ngaluncurkeun Penerbangan Nonstop Belize ti Denver sareng Orlando

Hiber anu munggaran bakal angkat ka Denver jam 8:36 énjing sareng dugi ka Bélis jam 13:44 sonten. Hiber éta bakal mangkat ka Bélisie ka Orlando jam 14:49 sonten sareng sumping jam 18:14 sonten. Hiber anu kadua bakal angkat ka Orlando jam 13:42 sonten sareng dugi ka Bélis jam 15:10 pm. Éta bakal angkat ka Bélisie ka Denver jam 16:15 sonten sareng sumping jam 9:40 sonten.

"Kami resep ngembarkeun jasa ka Bélis Kota ti dua pasar utama AS: Denver sareng Orlando," saur Daniel Shurz, wakil presiden senior komersial, demarkasi Airlines. "Kami ngarepkeun ngabagéakeun para tamu ka Bélis dina maskapai Héjo kami pikeun ngajajah lingkungan alam anu unik dina tujuan, satwa sareng kagiatan anu dipinuhan ku panonpoé ogé warga lokal anu milari perjalanan anu terjangkau ka Amérika Serikat"

Dewan Pariwisata Belize ningali mimiti jasa Frontier Airlines ka Bélis salaku ékspansi kritis dina konéktipitas internasional nagara éta sabab bakal mampuh datang ti Kulon sareng Kidul-Wétan Amérika Serikat pilihan perjalanan anu langkung ageung pikeun mikaresep Belize salaku tujuan pakansi anu utama.

Usaha Belize pikeun ningkatkeun konektipitas hiber internasional na parantos lunas. Bulan Méi ngadaptarkeun 19,544 tamu sapeuting ka Bélis bari bulan Juni ngadaptarkeun 26,215 tamu. Angka-angka pikeun Juli ogé terus trend kalayan saé, anu nunjukkeun yén industri pariwisata Belize aya dina jalan ka pamulihan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment