24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional kabudayaan Industri silaturahmi wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Harta Seychelles: 5 Kado Lokal kanggo Pulang Di Bumi

Kado Seychelles

Ahir perjalanan mangrupikeun bagian anu paling hese, tapi anjeun teu kedah pamitan ka surga nalika anjeun ninggalkeun Pulo Seychelles. Nusantara nawiskeun anjeun sajumlah kado pikeun dibagi sareng anu anjeun resep atanapi ngan saukur piara ingatan kana ngéwaan aheng anjeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ti aroma, ka permata, karajinan sareng seueur deui, moal aya kakirangan harta karun pikeun dibawa balik ka bumi saatos nganjang ka Seychelles.
  2. Cindera mata unik anu didamel ku cinta sok ngagaduhan tempat anu istiméwa, sareng produk buatan lokal nganggo bahan anu disayogikeun ku alam.
  3. Sareng anjeun moal pernah lepat sareng kado anu bakal ngajantenkeun kesan ka langit di bumi sareng kuliner sapertos kulem, masala, kayu manis, pala, sareng vanili.

Ambu Seychelles

Didatangan leuweung hujan anu subur sareng pantai keusik di pulau-pulau tanpa ninggalkeun bumi anjeun sareng aroma ti jalur parfum anu diproduksi sacara lokal. Diideuan ku aroma flora aheng Seychelles, parfum ieu bakal ngarayu anjeun ku vanili sultry, serai jeruk manis sareng nada musky haneut. Sababaraha aroma lokal ieu dihasilkeun di laboratorium pembuatan parfum pangkolotna di daérah éta. Pasti matak resep, fragrances ieu bakal dipuja ku jalma anu anjeun resep tur ngangkut anjeun deui ka daerah tropis.

Logo Seychelles 2021

Tampilkeun awak anjeun sababaraha cinta sareng sababaraha produk awak terinspirasi lokal didamel di dieu di surga murni! Ditutupan dina flora aheng, kapuloan ngagaduhan sajumlah alami, bahan organik anu dicampurkeun pikeun nyayogikeun unggal kabutuhan kulit anjeun ku mérek anu diproduksi sacara lokal. Gosok grainy nyandak anjeun balik ka sisi keusik sareng ngaluarkeun kulit anjeun, sareng sauntuyan pelembab sareng isyarat vanili haneut, uyah laut seger sareng citronella amis pikeun masihan kulit anjeun cahaya tropis.

Permata ti Taman Éden

Kapuloan Seychelles mangrupikeun tempat pikeun dua situs Warisan Dunya UNESCO, salah sahijina janten Vallée de Mai, dikabarkan janten bumi Taman Eden. Surga anu subur di Praslin nyayogikeun harta karun kaasup korma Coco de Mer unik, anu ngahasilkeun ngahasilkeun kacang panggedéna di dunya, endemik ka kapuloan. Anjeun tiasa pamer kacang hiji-hiji ieu kalayan dikocok hiji atanapi dua bumi sareng anjeun. Ngagaduhan Coco de Mer langkung saderhana tibatan anu tiasa dibayangkeun; kantun angkat ka kios di Frances Rachel Street di Victoria, Seychelles Island Foundation (SIF) atanapi Seychelles National Parks Authority (SNPA) sareng mésér salah sahiji pilihan anjeun, pastikeun éta nyandak sertipikat kaaslian pikeun nunjukkeun yén éta parantos diala sacara sah , sareng henteu diburu. Kepala ka Badan Biosekuritas Nasional di Orion Mall, Victoria pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngalaman gangguan di bandara. Nut ngawangun pelvis provokatif - masing-masing béda - pastikeun bakal nyiptakeun paguneman ngeunaan liburan anjeun di surga.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment