Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Dominica megatkeun News wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

American Airlines ngumumkeun Mimiti Langsung Miami ka hiber Dominica

American Airlines ngumumkeun Mimiti Langsung Miami ka hiber Dominica
American Airlines ngumumkeun Mimiti Langsung Miami ka hiber Dominica
Ditulis ku Harry Johnson

Menteri Pariwisata Yang Terhormat Denise Charles nyatakeun yén palayanan anyar ieu bakal janten bursa-buruan pikeun industri pariwisata di Dominica sabab bakal ngamungkinkeun aksés anu merenah sareng langsung ti daratan AS, salah sahiji pasar sumber utama tujuan éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ladenan anyar bakal beroperasi dua kali mingguan dina Rebo sareng Saptu.
  • Hiber bakal angkat Bandara Internasional Miami jam 11 enjing sareng dugi ka Bandara Douglas-Charles jam 3:21 sonten.
  • Penerbangan bakal angkat ti Dominika jam 4:24 sonten sareng sumping ka Rajana jam 6:55 sonten.

Menteri Pariwisata, Angkutan Internasional sareng Prakarsa Maritim gumbira ngumumkeun konfirmasi éta  American Airlines Jasa Jet bakal ngamimitian operasi pikeun kahiji kalina langsung antara Rajana (MIA) sareng Dominica (DOM) dimimitian Rebo 8 Désémber 2021. jasa ieu bakal beroperasi dua kali mingguan dina Rebo sareng Saptu, angkat Bandara Internasional Miami jam 11 enjing sareng dugi ka Bandara Douglas-Charles jam 3:21 sonten. Penerbangan balik bakal angkat ka Dominika jam 4:24 sonten sareng sumping ka Rajana jam 6:55 sonten. Pesawat bakal janten jet Embraer kalayan kelas bisnis, tempat tambahan utama sareng ékonomi.

American Airlines ngumumkeun Mimiti Langsung Miami ka hiber Dominica

Kaputusan penting ieu ku American Airlines saatos penerbangan suksés ngabuktoskeun anu lumangsung ka Dominika dina 22 Juni 2021. Menteri Pariwisata Yang terhormat Denise Charles nyatakeun yén layanan anyar ieu bakal janten bursa-buruan pikeun industri pariwisata di Dominica sabab bakal ngijinkeun aksés merenah sareng langsung ti daratan AS, salah sahiji pasar sumber utama tujuan. Salajengna, kaputusan ku American Airlines pikeun ngalayanan Dominica negaskeun nilai dalil anu dipiboga ku Dominica salaku tujuan pariwisata sareng bakal nyumbang pisan pikeun ngahontal udagan urang 200,000 pengunjung stayover taun 2025. Menteri ogé nyatakeun yén ieu mangrupikeun léngkah anu utami dina alamat aksés kendala anu disanghareupan ku tujuan langkung mangtaun-taun. Akses langsung bakal ngagaduhan peran penting dina ngembangna pariwisata, ngembangkeun perdagangan, khususna pikeun UMM, sareng mempermudah hubungan kulawarga sareng bisnis.

Diréktur Pariwisata Mr. Colin Piper nyatakeun yén kalayan layanan anyar ieu, operator wisata anu berbasis di AS ayeuna bakal langkung yakin pikeun nambihan Dominica kana tawaran produkna. Dominica bakal nguntungkeun tina ningkat promosi sababaraha rumpaka kulawarga Dominika sareng sipat luhur, ogé diving, hiking, wellness sareng asakan pangalaman ka konsuménna. Datang ti Amérika Serikat anu resep datang ka Dominica ayeuna bakal tiasa ka dieu langkung gampang ti saatos nyiapkeun hiber pikeun leres-leres ngumbara ka Dominica.

American Airlines tetep sami bungah ngeunaan hiber langsung anyar ieu. "Kami bangga terus nguatkeun ayana urang di Karibia kalayan dua tujuan anyar anu diluncurkeun dina bulan Désémber, Dominica sareng Anguilla, masihan palanggan langkung aksés kana tempat anu aranjeunna hoyong iinditan," saur Jose A. Freig, Wakil Présidén American Airlines pikeun Internasional. "Kalayan tambahan ieu pikeun jaringan rute kami, Amérika bakal ngalayanan 35 tujuan di Karibia - anu panglobana tina operator AS".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment