24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Kuwait Breaking News wartos tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Kuwait Ngalarang Sadayana Warga Anu Henteu Vaksinasi Tina Perjalanan Asing

Kuwait ngalarang sadaya warga nagara anu henteu divaksinasi tina perjalanan asing
Kuwait ngalarang sadaya warga nagara anu henteu divaksinasi tina perjalanan asing
Ditulis ku Harry Johnson

Larangan simbut perjalanan luar negeri pikeun sadaya warga Kuwait anu henteu divaksinasi diumumkeun ku otoritas ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ngan warga Kuwait anu divaksinasi anu diidinan angkat ka luar negeri.
  • Larangan perjalanan diberlakukeun dina 1 Agustus.
  • Barudak di handapeun 16 taun dibebaskeun tina aturan anyar.

Otoritas Kuwait ngumumkeun yén ngan ukur warga vaksin Kuwait anu diidinan ngumbara ka luar negeri, sacara efektif nyababkeun bagian ageung tina 4.2 juta penduduk nagara urang.

Kuwait ngalarang sadaya warga nagara anu henteu divaksinasi tina perjalanan asing

Larangan simbut perjalanan luar negeri pikeun warga anu henteu divaksinasi diumumkeun ku pejabat pamaréntah nagara Teluk dinten ayeuna. Dimimitian ti tanggal 1 Agustus, ngan ukur individu anu divaksinasi anu diijinkeun pikeun ngumbara di luar negeri.

Tapi, barudak di handapeun 16 taun, jalma anu ngagaduhan kaayaan médis nyegah vaksinasi, sareng ibu hamil bakal dibebaskeun tina aturan anyar sareng bakal diidinan ngumbara upami aranjeunna kéngingkeun sertifikasi anu tepat ti menteri kaséhatan bangsa.

Pindah ieu sacara efektif nyababkeun padumukan Kuwait anu lega dina larangan perjalanan asing. Numutkeun kana data anu aya panganyarna, Kuwait parantos masihan langkung ti 2.3 juta dosis vaksin COVID-19, kalayan sakitar sajuta jalma dugi ka ayeuna - langkung ti 22% penduduk - nampi dua nembak.

Sedengkeun pengumuman éta henteu jelas pisan ngeunaan hal ieu, tétéla ngakibatkeun yén ngan ukur jalma divaksinasi anu diidinan ngumbara saatos tindakan éta diberlakukeun bulan payun.

Saprak mimiti pandemi, Kuwait parantos ngadaptarkeun langkung 394,000 kasus COVID-19, kalayan ampir 2,300 jalma parantos maot dina panyakit.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment