24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Spénder ageung dina Bulan Mimiti tina Skéma Sanduk Phuket

Kotak Pasir Phuket

Kira-kira sabulan saprak modél pariwisata Phuket Sandbox diluncurkeun, sareng ti saprak éta, Thailand ngabagéakeun ampir 10,000 tamu internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Skéma pariwisata Phuket Sandbox diluncurkeun bulan kamari tanggal 1 Juli 2021, ngan 26 dinten pondok ka tukang.
  2. Saprak waktos éta, aya ampir 10,000 wisatawan anu sumping nganjang sareng anu rencanana balik deui pikeun nganjang ka propinsi anu sanés.
  3. Janten di mana waé anu nyéépkeun pengeluaran paling hébat salami sasih perdana anu munggaran?

Saatos peluncuran skéma pariwisata Phuket Sandbox tanggal 1 Juli 2021, seueur turis internasional anu parantos balik ka bumi, nyatakeun yén aranjeunna badé nganjang deui ka karajaan sareng kulawargana, ngiringan nganjang ka propinsi sanés sapertos Bangkok sareng Chiang Mai.

Numutkeun ka juru carios Pusat COVID-19 Situasi Administrasi (CCSA), Dr Thanakorn Wangboonkongchana, anu mangrupikeun Sekretaris Kantor Perdana Menteri, saatos Kotak Pasir Phuket peluncuran, caket 10,000 wisatawan sumping nganjang. 5 nagara pangunjung anu luhur sumping ti Amérika Serikat, Inggris, Israel, Jérman, sareng Perancis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment