24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Armor Pangalusna Ngalawan Varian Delta COVID-19

Varian Delta COVID-19 - Topéng Amérika!

Nalika varian Delta COVID-19 teras-terasan gancang sumebar di Amérika Serikat, Pusat Pencegahan sareng Kontrol Panyakit (CDC) parantos ngaluarkeun pedoman anyar, khusus ngeunaan kaanggo masker, malahan dilarapkeun ka jalma anu parantos divaksinasi lengkep .

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Naséhat anu pangsaéna ti CDC pikeun sadayana - divaksinasi atanapi henteu - nyaéta masker.
  2. CDC nyatakeun yén ieu penting pisan pikeun jalma anu imunokompromisasi.
  3. Jalma anu ngagaduhan résiko langkung ageung kalebet kakeunaan jalma anu parantos diuji positip sareng anu penderita diabetes, kaayaan jantung, sareng anu kaleuwihan beurat.

Pembaruan anu pang anyarna tina CDC dugi ka ayeuna, 27 Juli 2021, diarahkeun ka jalma anu divaksinasi lengkep sareng didasarkeun kana bukti-bukti énggal ngeunaan varian B.1.617.2 (Delta) anu ayeuna beredar di Amérika Serikat.

CDC nambihan saran pikeun jalma anu divaksinasi pinuh pikeun nganggo masker dina setélan jero rohangan umum di daérah transmisi anu ageung atanapi tinggi. Salajengna, anu CDC nyatakeun yén jalma-jalma éta panginten hoyong nganggo masker henteu paduli tingkat panularanana, khususna upami aranjeunna imunokompromis atanapi langkung ningkat résiko panyakit parna ti COVID-19.

Hal anu sami diterapkeun upami aya jalma di rumah tangga na anu imunokompromisasi, dina ningkat résiko panyakit parna, atanapi teu acan divaksinasi pinuh. Jalma anu ngagaduhan résiko panyakit parna kalebet déwasa anu langkung sepuh sareng anu ngagaduhan kaayaan médis anu tangtu, sapertos diabetes, kaleuwihan beurat atanapi obesitas, sareng kaayaan jantung.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment