Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Pamulihan Wisata Air Juni Terus Nguciwakeun

Pamulihan Wisata Air Juni Terus Nguciwakeun
Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA
Ditulis ku Harry Johnson

Paménta tetep nyata handap tingkat pra-COVID-19 kusabab larangan perjalanan internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Total paménta pikeun perjalanan udara dina Juni 2021 (diukur dina kilométer panumpang panghasilan atanapi RPK) turun 60.1% dibandingkeun Juni 2019.
  • Permintaan panumpang internasional dina Juni nyaéta 80.9% dihandap Juni 2019.
  • Total permintaan domestik turun 22.4% dibanding tingkat pra-krisis (Juni 2019).

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ngumumkeun kinerja paménta panumpang pikeun Juni 2021 nunjukkeun paningkatan anu saé pikeun pasar perjalanan udara internasional sareng domestik. Paménta tetep nyata handap tingkat pra-COVID-19 kusabab larangan perjalanan internasional. 

Willie Walsh, Diréktur Jéndral IATA

Salaku babandingan antara 2021 sareng 2020 hasil bulanan anu distorsi ku pangaruh rongkah tina COVID-19, kacuali nyatet anu sanésna, sadaya babandingan dugi ka Juni 2019, anu nuturkeun pola paménta normal.

  • Total paménta pikeun perjalanan udara dina Juni 2021 (diukur dina kilométer panumpang panghasilan atanapi RPKs) turun 60.1% dibandingkeun Juni 2019. Éta mangrupikeun paningkatan anu langkung saé tibatan turunna 62.9% anu kacatet dina Méi 2021 versus Méi 2019. 
  • Permintaan panumpang internasional dina Juni nyaéta 80.9% handapeun Juni 2019, paningkatan tina turunna 85.4% anu kacatet dina Méi 2021 versus dua taun ka pengker. Sadaya daérah kajabi ti Asia-Pasipik nyumbang kana paménta anu rada luhur. 
  • Total paménta domestik turun 22.4% dibanding tingkat pre-krisis (Juni 2019), sakedik kameunangan dina turunna 23.7% anu kacatet dina Méi 2021 versus période 2019. Kinerja di pasar domestik konci dicampur sareng Rusia anu ngalaporkeun ékspansi anu kuat bari Cina balik deui ka daérah négatip. 

"Kami ningali gerakan dina arah anu leres, khususna di sababaraha pasar domestik konci. Tapi kaayaan pikeun perjalanan internasional henteu caket dimana urang kedah ayana. Juni kedah janten awal usum puncak, tapi maskapai ngan ngan ukur 20% tingkat 2019. Éta sanés pamulihan, éta mangrupikeun krisis anu teras-terasan disababkeun ku tindakan pamaréntah, ”saur Willie Walsh, Diréktur Jénderal IATA. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment