24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor rapat wartos Ngawangun deui tanggung jawab Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Tanzania Badé Ngajalankeun Ekspo Pariwisata Daérah Utama Afrika Wétan dina Oktober

Tanzania Badé Ngajalankeun Ekspo Pariwisata Daérah Utama Afrika Wétan dina Oktober
Tanzania Badé Ngajalankeun Ekspo Pariwisata Daérah Utama Afrika Wétan dina Oktober

Menteri-menteri sadayana sapuk pikeun netepkeun Expo Pariwisata Daerah EAC taunan (EARTE) kalayan tujuan ningkatkeun pisibilitas daérah sareng pamasaran salaku tujuan wisata tunggal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nagara Afrika Wétan badé ngayakeun paméran wisata utama dina Oktober taun ayeuna.
  • Pameran pariwisata régional anu munggaran sareng utama badé diayakeun di Tanzania.
  • Paméran wisata régional utama diatur pikeun narik pamilon ti nagara-nagara anggota Tanzania, Kenya, Uganda, Rwanda, Burundi sareng Sudan Kidul.

Pariwisata pamasaran salaku produk ékonomi régional, nagara-nagara Afrika Wétan badé ngayakeun pameran pariwisata utama dina Oktober taun ieu dina sumanget integrasi régional sareng pamasaran pamasaran wisata régional.

Tanzania Badé Ngajalankeun Ekspo Pariwisata Daérah Utama Afrika Wétan dina Oktober

Pameran pariwisata régional anu munggaran sareng utama badé diayakeun di Tanzania, narik genep nagara anggota Komunitas Wétan Afrika (EAC) pikeun nunjukkeun tempat wisata na dina payung integrasi régional dina pariwisata.

Laporan ti Komunitas Afrika Wétan kantor pusat di kota wisata Arzanha anu kalér di Tanzania nyarios yén paméran wisata régional anu munggaran sareng utama dijadwalkeun dina Oktober pikeun narik pamilon ti nagara-nagara anggota Tanzania, Kenya, Uganda, Rwanda, Burundi sareng Sudan Kidul.

Menteri Sumber Daya Alam sareng Pariwisata Tanzania Dr. Damas Ndumbaro parantos ngumumkeun pameran pariwisata régional nalika rapat virtual sareng Dewan Menteri-Menteri Pariwisata Afrika Wétan (EAC).

Menteri-menteri sadayana sapuk pikeun netepkeun Expo Pariwisata Daerah EAC taunan (EARTE) kalayan tujuan ningkatkeun pisibilitas daérah sareng pamasaran salaku tujuan wisata tunggal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania

Leave a Comment