24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Pengunjung Amérika Serikat sareng Uni Éropa Anu Vaksin Sacara Vaksin Badé Dijantenkeun Ekonomi UK

Pengunjung Amérika Serikat sareng Uni Éropa Anu Vaksin Sacara Vaksin Badé Dijantenkeun Ekonomi UK
Pengunjung Amérika Serikat sareng Uni Éropa Anu Vaksin Sacara Vaksin Badé Dijantenkeun Ekonomi UK
Ditulis ku Harry Johnson

Pangunjung Amérika Serikat sareng Uni Éropa anu divaksinasi pinuh tungtungna tiasa ngumbara bébas karantina ka Inggris.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sektor Perjalanan & Pariwisata Inggris bakal kéngingkeun dorongan anu ageung tina régulasi énggal.
  • Industri pelayaran bakal narik napas lega.
  • Éta ogé ngalungkeun garis kahirupan anu penting pikeun maskapai sareng bisnis di sapanjang sektor.

Virginia Messina, WTTC Wakil Présidén Senior sareng CEO Acting, nyarios: "Sektor Perjalanan & Pariwisata - sareng ékonomi Inggris - bakal kéngingkeun dorongan ageung saatos berita yén pangunjung Amérika Serikat sareng EU anu divaksinasi tungtungna bakal tiasa ngarambat bébas karantina ka Inggris.

Pengunjung Amérika Serikat sareng Uni Éropa Anu Vaksin Sacara Vaksin Badé Dijantenkeun Ekonomi UK

"Industri pelayaran bakal narik napas lega yén peluncuran penting deui pelepasan pelayaran internasional ti Inggris parantos dipasihan lampu héjo, masihan harepan pikeun séktor anu berjuang pikeun tetep ngambang.

"Éta ogé ngalungkeun garis kahirupan anu penting pikeun maskapai sareng bisnis di séktor ieu, ku ngabantosan mulangkeun perjalanan transatlantik anu peryogi pisan sareng tautan penting ka Uni Éropa.

"Nanging, upami éta bulak-balik sareng Amérika Serikat ngaréspon kalayan gerakan anu sami, urang moal ningali manpaatna pinuh.  

"Panilitian nunjukkeun yén sateuacan pandemi pangunjung Amérika Serikat ka Inggris nyumbang langkung ti langkung ti 4 milyar kanggo ékonomi di 2019, ngagariskeun pentingna perjalanan transatlantik.

"Kami mendesak peryogi tindakan anu terkoordinasi sacara internasional pikeun muka deui wates pikeun perjalanan internasional anu aman pikeun sadaya pengunjung anu divaksinasi pinuh atanapi tiasa nunjukkeun buktina uji COVID-19 négatip.

"Harmonisasi bakal mulangkeun mobilitas internasional, mastikeun protokol anu dikirangan pikeun wisatawan anu divaksinasi, nekenkeun pentingna pangakuan vaksin global, sareng ngaktipkeun panggunaan global 'pas kaséhatan digital'."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment