24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Wisata AS: Inggris Muka Deui Putusan Anu Bijaksana

Wisata AS: Inggris Muka Deui Putusan Anu Bijaksana
Wisata AS: Inggris Muka Deui Putusan Anu Bijaksana
Ditulis ku Harry Johnson

Kanyataanna teu aya bédana antara Amérika divaksinasi sareng anu divaksinasi di Inggris, Uni Éropa sareng Kanada.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perjalanan internasional mangrupikeun industri ékspor, sareng kasaimbangan perdagangan perjalanan sacara historis resep ka Amérika Serikat.
  • Wates anu ditutup teu ngaleungitkeun panyebaran varian délta.
  • Panutupan wates anu teras-terasan parantos salajengna nyangsang deui padamelan Amérika sareng pemulihan ékonomi anu langkung ageung.

Asosiasi Wisata ASn Wakil Présidén Eksekutif Urusan Umum sareng Kawijakan Tori Emerson Barnes ngaluarkeun pernyataan ieu dina warta yén Inggris badé ngamimitian ngabagéakeun warga Amérika anu divaksinasi sadayana:

Wisata AS: Inggris Muka Deui Putusan Anu Bijaksana

"Pamingpin pamaréntahan Inggris parantos nyandak kaputusan anu bijaksana dina ngabuka deui Inggris pikeun vaksin wisatawan ti Amérika Serikat. Waktosna pamimpin AS ngalakukeun hal anu sami sareng netepkeun garis waktos pikeun muka deui wates nasional urang - sareng kami ngadorong aranjeunna mimitian ku wisatawan anu divaksinasi ti Inggris, Uni Éropa sareng Kanada. Kanyataanna teu aya bédana antara Amérika divaksinasi sareng anu divaksinasi di Inggris, Uni Éropa sareng Kanada.

"Perjalanan internasional mangrupikeun industri ékspor, sareng kasaimbangan perdagangan perjalanan sacara historis langkung milih Amérika Serikat. Wates anu ditutup henteu ngaleungitkeun panyebaran varian délta, sedengkeun panutupan wates anu teras-terasan parantos salajengna nyangsang deui padamelan Amérika sareng pamulihan ékonomi anu langkung ageung.

"Ka pamimpin pamaréntah Amérika Serikat kami nyarios: Hayu urang netepkeun rencana-ayeuna-sapertos pamaréntah Inggris sareng Kanada sareng pamaréntah sanésna parantos dilakukeun, pikeun ngamimitian muka deui perjalanan internasional.

"Kanggo sadayana, urang sebutkeun: Patuh kana telepon ti aparat kaséhatan sareng kéngingkeun vaksin. Éta jalur anu paling gancang pikeun normal pikeun sadayana. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment