24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

IATA: Tumuwuhna Kargo Udara Satengah Mimiti Panguatna Ti saprak 2017

IATA: Tumuwuhna Kargo Udara Satengah Mimiti Panguatna Ti saprak 2017
IATA: Tumuwuhna Kargo Udara Satengah Mimiti Panguatna Ti saprak 2017
Ditulis ku Harry Johnson

Salaku babandingan antara 2021 sareng 2020 hasil bulanan distorsi ku pangaruh luar biasa tina COVID-19, kacuali nyatet sanésna, sadaya babandinganana nuturkeun nyaéta Juni 2019 anu nuturkeun pola paménta normal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Permintaan global pikeun Juni 2021 naék 9.9% dibandingkeun Juni 2019. 
  • Operator Amérika Kalér nyumbang 5.9 persentase titik kana tingkat pertumbuhan 9.9% dina Juni.
  • Kaayaan ékonomi kaayaan jeung dinamika ranté suplai nguntungkeun tetep ngadukung pisan pikeun kargo hawa.

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) data anu dileupaskeun pikeun pasar kargo udara global pikeun Juni nunjukkeun paningkatan 9.9% dina kinerja pra-COVID-19 (Juni 2019). Ieu nyorong pertumbuhan kargo udara satengah taun munggaran janten 8%, kinerja satengah munggaran anu pang kuatna ti saprak 2017 (nalika industri dipasang 10.2% pertumbuhan sataun-ka-taun). 

IATA: Tumuwuhna Kargo Udara Satengah Mimiti Panguatna Ti saprak 2017

Salaku babandingan antara 2021 sareng 2020 hasil bulanan distorsi ku pangaruh luar biasa tina COVID-19, kacuali nyatet sanésna, sadaya babandinganana nuturkeun nyaéta Juni 2019 anu nuturkeun pola paménta normal.

  • Paménta global Juni 2021, diukur dina ton-kilométer kargo (CTKs), naék 9.9% dibandingkeun Juni 2019. 
  • Variasi régional dina pagelaran penting. Operator Amérika Kalér nyumbang 5.9 persentase poin (ppts) kana tingkat pertumbuhan 9.9% dina Juni. Operator Wétan Tengah nyumbang 2.1 ppts, maskapai Éropa 1.6 ppts, maskapai Afrika 0.5 ppts sareng operator Asia-Pasipik 0.3 ppts. Operator Amérika Latin henteu ngadukung tumuhna, nyukur 0.5 ppt tina total.
  • Kapasitas sadayana, diukur dina ton-kilométer kargo anu sayogi (ACTKs), tetep dikurung dina 10.8% di handapeun tingkat pra-COVID-19 (Juni 2019) kusabab grounding pesawat panumpang anu lumangsung. Kapasitas beuteung turun 38.9% dina Juni Juni tingkat, sawaréh offset ku kanaékan 2019% dina kapasitas freight khusus. 
  • Kaayaan ékonomi anu kaayaan sareng dinamika ranté suplai anu pikaresepeun tetep ngadukung pisan pikeun kargo udara:
  1. Rasio inventaris ka penjualan AS dina catetan anu handap. Ieu ngandung harti yén usaha kedah gancang ngeusian deui sahamna, sareng biasana nganggo kargo hawa pikeun ngalakukeunana.
  2. Indikator Purchasing Managers (PMI) - indikator utama paménta kargo hawa - nunjukkeun yén kapercayaan bisnis, kaluaran manufaktur sareng pesenan ékspor énggal tumuh kalayan gancang dina kaseueuran ékonomi. Masalah tina pergeseran konsumen anu signifikan tina barang kana jasa henteu acan kabentuk. 
  3. Biaya-daya saing sareng reliabilitas kargo udara relatif ka pengiriman kontainer parantos ningkat. Harga rata-rata kargo udara relatif ka pengiriman barang parantos ngirangan jauh. Sareng ngajadwalkeun reliabiliti operator samudra parantos turun, dina Méi éta sakitar 40% dibandingkeun sareng 70-80% sateuacan krisis. 

"Kargo udara ngalakukeun bisnis gancang nalika ékonomi global neraskeun pamulihan tina krisis COVID-19. Kalayan paménta satengah munggaran 8% di luhur tingkat pre-krisis, kargo udara mangrupikeun garis panghasilan pikeun seueur maskapai nalika aranjeunna berjuang sareng panutupan perbatasan anu terus ngancurkeun bisnis panumpang internasional. Anu penting, pagelaran babak kahiji anu kuat katingalina teras-terasan, "saur Willie Walsh, IATADiréktur Jéndral.   

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment