24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Perjalanan AS: Nyingkahan Panawaran anu Henteu Perlu di Pamulihan Ékonomi

Perjalanan AS: Nyingkahan Panawaran anu Henteu Perlu di Pamulihan Ékonomi
Perjalanan AS: Nyingkahan Panawaran anu Henteu Perlu di Pamulihan Ékonomi
Ditulis ku Harry Johnson

Pitunjuk anu diperbarui tina CDC nandaan fase sanés pikeun Amérika dina nganapigasi pandemi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Taat kana pitunjuk CDC ngamungkinkeun urang Amérika salamina neraskeun mulang ka kahirupan profesional urang.
  • Sing saha anu ngokolakeun sareng ngajalankeun PME parantos langkung saé pikeun mastikeun yén kajadian ieu kajantenan aman.
  • Unsur anu paling penting pikeun tetep séhat nyaéta vaksinasi.

Asosiasi Perjalanan AS Présidén sareng CEO Roger Dow ngaluarkeun pernyataan ieu ngeunaan pitunjuk CDC anu diénggalan kamari-kamari:

"Sakumaha nyatet ku Présidén Biden, pitunjuk anu diénggalan ti CDC nandaan fase sanés pikeun Amérika dina nganapigasi pandemi.

Perjalanan AS: Nyingkahan Panawaran anu Henteu Perlu di Pamulihan Ékonomi

"Ti saprak mimiti, urang parantos nyatakeun industri urang bakal nuturkeun pituduh aparat kaséhatan publik. Hal panungtungan anu kami hoyongkeun nyaéta mundur dina recovery perjalanan anu anyar, khususna sabab perjalanan bisnis lalaunan ngamimitian ngawangun deui. Taat kana pitunjuk CDC ngamungkinkeun urang Amérika pikeun salami neraskeun mulang ka kahirupan profesional urang, kalebet rapat di-jalma sareng perjalanan bisnis. Pitunjuk CDC anu diperbarui kedahna henteu ngahambat kamajuan anu dilakukeun ku nagara urang dina sababaraha bulan terakhir sabab urang parantos mimiti ngumbara sareng kumpul sacara pribadi deui.

"Élmuwan kasihatan unggulan di The Ohio State University ngajelaskeun dina Juni saperangkat rekomendasi dumasar-buktina pikeun mastikeun mulang aman ka skala besar, rapat sareng acara propésional (PME). Panulis nyatet kumaha PME béda ti pakumpulan ageung sanésna yén aranjeunna nawiskeun kamampuan mitigasi anu langkung kuat ngalangkungan lapisan ukuran kaamanan anu dipercaya, kalebet vaksinasi sareng masker ngagem, di lingkungan anu dikontrol. Nyatana, numutkeun modél ilmiah ku Paméran sareng Konperénsi Aliansi sareng Épistémis, PME sacara langsung gaduh résiko caket-nol (0.001%) tina pangiriman COVID-19 ka para hadirin-bahkan pikeun acara ageung.

"Sareng nembé dilaporkeun dina Los Angeles Times, jalma-jalma anu ngatur sareng ngajalankeun PME parantos ngusahakeun pisan pikeun mastikeun yén kajadian ieu kajantenan aman.

"Tapi unsur anu paling penting pikeun tetep séhat nyaéta vaksinasi. Kami niatna ngadorong sadaya warga Amérika ngajaga diri sareng jalma anu dipikacinta ku divaksinasi. Éta jalur anu paling gancang pikeun normal pikeun sadayana. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment