24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Jamaica Breaking News wartos News Breaking Nigeria piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Afrika Perbatasan Pariwisata Anyar: Sawala ngeunaan Pusat Satelit GTRCMC Nigeria

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett (katuhu) ngiringan Komisaris Tinggi Nigeria anyar ka Jamaika, Anu Mulia Maureen Tamuno dina diskusi, nalika anjeunna masihan kunjungan hormat ka Menteri, dina 27 Juli 2021. Dina sési éta diungkabkeun yén diskusi ayeuna nuju dilaksanakeun pikeun ngadegkeun pusat satelit Global Resilience and Crisis Management Center di Nigeria.

Menteri Pariwisata Jamaika sareng Co-Ketua Pusat Pariwisata Ketahanan dan Krisis Global (GTRCMC), Edmund Bartlett, parantos ngumumkeun yén diskusi ayeuna nuju dilakukeun pikeun ngawangun pusat satelit GTRCMC di Nigeria.

Nyitak Friendly, PDF & Email

           

  1. Menteri Pariwisata Jamaika hoyong nganjang ka Abuja dina waktos anu caket kanggo ngaresmikeun pangaturan.
  2. Ieu bakal nandaan ngadegna Pusat Satelit Afrika anu kadua pikeun Pusat Ketahanan Pariwisata Global sareng Pusat Manajemen Krisis,                                                                                  
  3. Menteri Bartlett nyatakeun yén anjeunna bakal resep ka Nigeria janten pusat munggaran didirikan di Afrika Kulon.

Diomongkeun dina rapat kamari kamari sareng Komisaris Tinggi Nigeria anu anyar pikeun Jamaika, Maureen Tamuno, di kantor Menteri Kingston Anyar, Bartlett ngabagi yén: "Kami hoyong didatangan Abuja dina waktos anu caket pikeun ngarésmikeun pengaturan pikeun ngawangun Satelit Afrika kadua Pusat Pusat Ketahanan Pariwisata sareng Manajemen Krisis Global (GTRCMC). " 

Bartlett nambihan yén: "Samentawis éta kami bakal nyayogikeun sadaya inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngaktipkeun ngadegna Pusat. Urang ayeuna ngagaduhan dasar anu tiasa didamel infrastrukturna, sareng urang ogé ngagaduhan kahoyong sareng katerlibatan modal insan. Kuring resep ka Nigeria janten pusat munggaran anu didirikan di Afrika Kulon. "  

Pusat satelit munggaran di GTRCMC didirikeun di Kénya, di Universitas Kenyatta. Mangrupikeun pusat satelit régional, anu tanggel waler pikeun Afrika Wétan, sareng kolaborasi sareng GTRCMC internasional, tempatna di Universitas Hindia Kulon (UWI), Jamaica.  

"Pusat di Nigeria bakal janten pelengkap anu saé kanggo pusat anu parantos didamel di Kénya, sabab éta dua nagara Afrika anu paling penting anu dipikaharti ku dunya. Nigeria mangrupikeun nomer hiji - dipikaterang ngagaduhan ékonomi anu paling kuat, penduduk pangageungna, sareng anjeun parantos ngalaksanakeun hal anu pikaresepeun sareng Nollywood, anu ngantunkeun tapak budaya anu hébat di dunya, "saur Menteri Bartlett.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment