Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wawancara wartos jelema Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Didatangan Inggris AYEUNA upami Anjeun Di Vaksinasi! CEO ETOA Tom Jenkins ngaramal Pamulihan Pariwisata

Asosiasi Pariwisata Éropa (ETOA) ngalambangkeun bagéan penting tina Industri Wisata sareng Pariwisata Éropa. CEO ETOA Tom Jenkins ogé pahlawan wisata di Program Pariwisata Jaringan Pariwisata Dunya sareng parantos langsung sareng nyarios salami krisis COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. AYEUNA hartosna 2 Agustus 2021. WHO hartosna pangunjung ti Amérika Serikat sareng Uni Éropa - tapi sanés warga Perancis - henteu kedah nganggo karantina deui nalika indit ka Inggris.
  2. Aturan anyar ieu dilarapkeun ka Inggris, sareng administrasi anu diturunkeun di Skotlandia sareng Wales nyatakeun yén aranjeunna bakal nuturkeun.
  3. ETOA CEO Tom Jenkins mikir yén ieu datang rada telat pikeun Inggris, tapi bakal ngabantosan, sabab éta ngabantosan sababaraha tujuan Uni Éropa pikeun ngamimitian pamulihan pariwisata.
Wisata ka Inggris deui pas, tapi henteu upami anjeun Perancis.

Saatos pengumuman pamaréntah Inggris kéngingkeun warga anu divaksinasi pinuh ku Uni Éropa (EU) sareng Amérika Serikat lebet Inggris tanpa watesan, Tom Jenkins, CEO ti Asosiasi Pariwisata Éropa (ETOA) ngadawuh:

"Inggris parantos ngantep pisan pikeun ngeureunkeun nyetak gol nyalira. 80 persén sadaya kunjungan ti Amérika Serikat dilaksanakeun antara Januari-Séptémber, anu puncakna nyaéta Séptémber, waktos sakitar Libur Dinten Buruh AS. 

"Uni Éropa nambihan Amérika Serikat kana 'daptar bodas' na dina Juni, sareng anggota ETOA tiasa nyéépkeun bagéan musim ku ngajual bungkusan pariwisata asup ka nagara-nagara EU anu disatujuan ka Amérika. "

Sajumlah tamu Amérika sumping dina bulan Juli, seueur deui anu bakal ngalakukeun éta dina bulan Agustus. Sareng sadayana diatur pikeun usum perjalanan Séptémber anu lumayan di daérah Schengen. Di Inggris, protokol booking hartosna yén Agustus sareng Séptémber parantos dibolaykeun. Inggris kaleungitan usum luhur na di awal Juli.

"Bakal aya pamulihan. Pemesanan menit terakhir bakal kajantenan pikeun London. Sababaraha bisnis Oktober bakal diatasi. Tapi kemasukan pengunjung Amérika anu kajantenan di kota-kota sareng daérah EU moal lumangsung di Inggris dina 2021, "tambah Jenkins.

Dina Séptémber 2020, Tom Jenkins masihan tinjauan Nagara Pariwisata pikeun eTurboNews.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment